Ni Princeu ne vjeruju

Luksuzni butik u Frankfurtu: Žao nam je, Herr Boat­eng, ali ne možete dalje

Kazala je Boataengu kako se na tu etažu može poći samo u pratnji osoblja te kako mora sačekati dok netko bude slobodan. Kao razlog navela je sigurnosne propise
Lifestyle / Zabava | 30. 12. 2017. u 15:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kevin-Prince Boateng (30) oduvijek je glasio za nogometaša velikog talenta, ali kratkog fitilja i s premalo discipline kako bi od svoje karijere napravio nešto više od prosječnosti.

Ovaj veznjak trenutačno igra kod Nike Kovača u frankfurtskom Eintrachtu, a u medije je ovih dana došao zbog situacije u jednom luksuznom butiku.

Kako piše Bild, Boateng je u srijedu posjetio luksuzni butik „Ewa Lagan“ u  Kaiserhofstraße, kako bi si priuštio malo odmora od treniga, odnosno s ciljem da vidi što nudi taj skupi dućan.

Nogometaš se zaputio na gornju etažu butika, gdje su smještene luksuzne torbe znamenitih svjetskih brandova Louis Vuitton, Prada i Chanel, međutim, na putu mu se ispriječila trgovkinja.

Kazala je Boataengu kako se na tu etažu može poći samo u pratnji osoblja te kako mora sačekati dok netko bude slobodan. Kao razlog navela je sigurnosne propise, što između redova znači - čast svakome, ali ne vjerujemo nikome.

Boatengu se to nije nimalo dopalo pa se okrenuo i otišao, a na Twitteru je napisao: „Ewa Lagan Shop u Frankfurtu, loša usluga, njihovo osoblje je bez manira".

Na pitanje Bilda kakav je njezin komentar, šefica butika Ewa Lindinger nije pravila nikakvu dramu od toga.

"Gospodin Boateng uvijek je dobrodošao kako bismo mu pokazali sve što nudimo u dućanu", kazala je Lindinger.



Kopirati
Drag cursor here to close