Sjećate li se Lily?

Zaboravljena hercegovačka zvijezda vraća se za mikrofon

Podsjetimo, Lily je s pjesmom "Kad ljubav nije pobjeda" osvojila prvo mjesto na Melodijama Mostara 2004.
Lifestyle / Zabava | 15. 01. 2024. u 10:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski bend Begini predstavio je svoju novu frontmenicu, Lily - Ljiljanu Galić, koja se vratila glazbi nakon povlačenja Marija Budišćaka prije gotovo godinu dana.

Lily, nekadašnja zvijezda bosanskohercegovačke glazbene scene, sada donosi svježi dah i entuzijazam u bend s više od 20 godina iskustva.

Iako se povukla iz glazbene scene zbog privatnih razloga, glazba je ostala njezin život, te je odmah pristala na ponudu Begina. Jura Frdelja, član benda, šali se kako je novo lice puno ljepše od Marija, s kojim su se razišli u najboljem redu što se tiče posla, ali ostali su prijatelji.

Lily, koja u bend stiže preporukom zajedničke kolegice Ivane Marić, izražava svoj novi elan i želju za uspjehom u glazbenom svijetu. Nažalost, iako surađuju tek kratko, članovi benda već su se stigli posvađati, no kako kaže simpatična pjevačica, to je pozitivno.

"Manje više na svakoj probi i svakoj svirci što se tiče nas dvoje", priznala je Lily gostujući na radiju Happy FM.

"Da, da, baš vodimo borbe, ali to je pozitivno jer ona je temperamentna, a ja sam još gori. Ono što je najbitnije, izađemo s probe i iz studija da je sve super.

"Lily voli jako dugo spavati, znači proba je u pet popodne, ona kaže nemojte tako rano", otkriva Jura Frdelja.

Podsjetimo, Lily je s pjesmom "Kad ljubav nije pobjeda" osvojila prvo mjesto na Melodijama Mostara 2004.

Tada je za medije iznijela svoje očekivanje i ponos u vezi s tom pobjedom. Otkrila je da je imala visoko mišljenje o pjesmi te da je smatrala kako zaslužuje nagradu. Spremajući se za natjecanje, uzela je satove pjevanja kod Amile Glamočak, što joj je otvorilo nove glazbene vidike.

Lily je tada naglasila da je uvijek moguće postići više i bolje, te ističe da je 'Kad ljubav nije pobjeda' teška i kvalitetna pjesma kako tekstualno, tako i glazbeno.

Kopirati
Drag cursor here to close