Op, op

Lidija Bačić se utegnula u korzet i pokazala bujni dekolte

Na fotki Lile strpljivo sjedi utegnuta u crni korzet iz kojega njene obline naprosto kipe i čeka da joj nanesu šminku.
Lifestyle / Zabava | 02. 01. 2020. u 19:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 
 
 
View this post on Instagram

 

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLESinger (@lidijabacic_lile) on

Popularna pjevačica Lidija Bačić svoje je obožavatelje na društvenim mrežama počastila novom izazovnom fotografijom na kojoj pozira u crnom korzetu koji je jedva obuzdao njezine bujne grudi.

Na rukama ima crne rukavice od lateksa koje joj dosežu do polovine nadlaktica, a uz fotku nije ništa napisala, samo je dodala crni emotikon u obliku srca.

"Udaj se za mene", "Boginja", "Prezgodna si Lile", "Poput modela Victoria's Secret", "Prije pregleda slike, posavjetuj se s liječnikom ili farmaceutom", hvalili su je fanovi u komentarima.

Lidija je ovih dana na društvenim mrežama najavila i svoj kalendar za 2020. godinu, i to onaj na kojem pozira u razgolićenim izdanjima.

"Lidiju smo odjenuli u dio onoga što su o njoj protekle godine pisali mediji, u naslove i natpise, a mi smo sve to skupa zamotali u celofan te pokazali zvijezdu u punom sjaju! Ovo je Lidijino vrijeme, o čemu govore uspjesi, nastupi te popularnost kod publike!" rekao je Viktor Drago, autor vizualnog identiteta kalendara.

Kalendar je inače osmišljen kao najava za Lidijin novi album koji bi svjetlo dana trebao ugledati početkom ove godine.

 

 
 
 
View this post on Instagram

Naručite kalendar 2020 na www.planetlille.com U prodaji su dva modela kalendara-u boji i bez boje‼ Welcome to Planet Lille

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLSinger (@lidijabacic_lile) on

Kopirati
Drag cursor here to close