Nakon sedam godina

KUD Kuvajt ima spot za pjesmu ''Drugi''

KUD Kuvajt je objavio spot za pjesmu "Drugi" koja je snimljena u šestom mjesecu ove godine u MASS Studios kod Gabrijela Prusine. Video produkciju potpisuje Slaven Marinčić.
Lifestyle / Zabava | 22. 11. 2021. u 14:20 Bljesak.info
KUD Kuvajt - Drugi

Tekst članka se nastavlja ispod banera

KUD Kuvajt je objavio spot za pjesmu "Drugi" koja je snimljena u šestom mjesecu ove godine u MASS Studios kod Gabrijela Prusine. Video produkciju potpisuje Slaven Marinčić. Gabrijel Prusina je također uradio mix&master pjesme.
 
''Poslije naše prve pjesme "Moj najdraži sport", snimili naš drugi singl naziva "Drugi" mada nema veze s rednim brojem nego sa drugim mjesecom, februar/veljača. Pjesma je nastala davne 2014. kao nuspojava ljubavnih jada. Ostala je u ladici dugih sedam godina i nju smo trebali prvu snimiti, ali smo se odlučili ipak za neku šegu pa snimili "Moj najdraži sport", nakon čega smo izvadili iz ladice "Drugog" i odlučili sprovest u djelo'', poručili su iz KUD Kuvajt.
 
Bend KUD Kuvajt je nastao tijekom prvog lockdowna kak okažu ''iz šale''.
 
''Iiako smo djelovali pod drugim imenom koje je trenutno nebitno jer nam je KUD Kuvajt priraslo srcu iako nitko od nas nema apsolutno nikakve veze s Kuvajtom, a bome ni KUD-om ali morate priznati da dobro zvuči'', pohvalili su se iz KUD-a.
 
Na novoj pjesmi radili su: Marko Palameta na klavijaturama, Mirko Bukovac na bass gitari, Josip Perić na bubnjevima i Matej Vrebac kao vokal i gitarist.
 
Kažu kako imaju još nekoliko spremnih stvari. Već su se dali u posao na trećoj pjesmi koju planiraju objaviti početkom iduće godine.
 
Nadamo se da će slušatelji uživati u našoj pjesmi, ako budu upola uživali kao mi stvarajući je, znači da smo mi duplo više uživali, rekli su iz KUD Kuvajt.
 
Kopirati
Drag cursor here to close