Umor

Kraj za 2Cellos?!

Violončelist je najavio pauzu tijekom koje će, kako ističe, odmoriti od suludog životnog tempa…
Lifestyle / Zabava | 29. 10. 2018. u 11:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Popularni dvojac 2Cellos nalazi se na prekretnici glazbene karijere. Potvrdio je to i sam Stjepan Hauser za RTL Exkluziv. 

Violončelist je najavio pauzu tijekom koje će, kako ističe, odmoriti od suludog životnog tempa koji ih je pratio proteklih godina, prenosi Večernji list.

''Imali smo više od 200 letova godišnje, život kakav smo imali proteklih osam godina izvan svake je pameti, zaista smo pretjerali. Jednostavno se moramo odmaknuti od svega, želimo se posvetiti nekim drugim stvarima u životu, napraviti neki zdravi odmak, posložiti sve u glavi i kada dođemo k sebi, ako se to ikada dogodi, možemo nastaviti'', izjavio je Hauser. 

Pred dvojcem je američka i australska turneja koja je po rasporedu do travnja iduće godine, a nakon toga Stjepan će zaploviti solo vodama dok će se Luka posvetiti supruzi Tamari i sinčiću Valu.

''Zadnjih osam godina sviramo kao 2Cellos i izaći iz toga je sulud potez. Sreća je da se usudim riskirati i izaći iz komfor-zone, ponosan sam na sebe što se toga tiče'', zaključio je Hauser.

 
 
 
View this post on Instagram

You asked for it, you got it!#2cellos #piratesofthecaribbean

A post shared by 2CELLOS (@2cellosofficial) on

Kopirati
Drag cursor here to close