Regionalni događaj

Koncert Crvene Jabuke i predstava Tarika Filipovića – odlična najava za SMART fest u Stocu

Središnji događaj ovogodišnjeg festivala je koncert benda Crvena jabuka! Na pozornicu SMART festa dolazi jedan od najdugovječnijih bendova na ovim prostorima i koji će okupljene oduševiti svojim najvećim hitovima.
Lifestyle / Zabava | 18. 04. 2023. u 19:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kada spomenete Stolac neizbježno je spomenuti SMART fest! Ovaj festival postao je dio grada na Bregavi kojemu redovito donosi živost kakvu može donijeti rijetko koji događaj u neki grad.

Da ekipa koja radi oko organizacije događaja misli ozbiljno i podiže ljestvicu organizacije iz godine u godinu pokazuje ovogodišnji program SMART festa (Stolac Music and ARTs festival).

Festival 17. i 18. lipnja

Festival će ove godine biti održan 17. i 18. lipnja, a otvorit će ga predstava za djecu ''Noć čarobnih pahuljica'' Malog teatra Mostar. Radi se o interaktivnoj, zabavnoj i poučnoj predstavi Maloga teatra u kojoj mogu uživati najmlađi, oni malo stariji i još malo stariji.

Ulaz na predstavu je besplatan za sve posjetitelje.

Istog dana slijedi središnji događaj ovogodišnjeg festivala – koncert benda Crvena jabuka! Na pozornicu SMART festa dolazi jedan od najdugovječnijih bendova na ovim prostorima i koji će okupljene oduševiti svojim najvećim hitovima.

Njihove pjesme su obilježile živote nekoliko generacija, stoga ne sumnjamo da će oni nešto stariji doći uživati u starim hitovima, a oni mlađi u novim glazbenim ostvarenjima.

Odlična predstava

Domaćini su se potrudili da festival ove godine zatvore sa stilom, a tko će za to biti bolji nego Tarik Filipović i predstava ''Ćiro'', koja je na rasporedu 18. lipnja.

Na koji je način ličnost Ćire Blaževića inspirirala Tarika Filipovića nakon dugogodišnjeg prijateljstva gledatelji će vidjeti kroz ovu duhovitu, ali i dirljivu monodramu. Tarik Filipović je poznat po svojoj izvanrednoj glumačkoj sposobnosti, a njegova izvedba Ćire definitivno je jedna od najupečatljivijih uloga u njegovoj karijeri. Njegov nastup u ovoj predstavi je nešto što ne smijete propustiti.

Cijena ulaznice za predstavu i koncert je 10 KM, a moći će se nabaviti putem sustava KupiKartu.ba. O detaljima prodaje ulaznica uskoro!

Nova web stranica festivala

''S ponosom možemo istaknuti kako je od ove godine aktivna i naša web stranica na kojoj možete pronaći sve novosti i detalje, kako o ovogodišnjem, tako i o ranijim festivalima'', navode organizatori.

Na kraju vrijedi istaknuti kako se SMART fest proteklih godina etablirao kao nezaobilazan kulturni i zabavni događaj, ne samo u Stocu, nego i u cijeloj regiji, kao festival koji je spoj glazbe, kazališta, ulične umjetnosti, filma te svega što bi se moglo svesti pod nazivnik urbane kulture.

Kroz dugi niz godina koncerte su u sklopu SMART festa održali Zoster, Marijan Ban i Diktatori, klapa Contra, Ante Cash, Psihomodo pop, Opća opasnost, Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli, Who see i Željko Bebek.

Uz izniman koncertni niz, festival svake godine ugosti različite kazališne predstave i predstave za djecu. Publika je do sada mogla pogledati predstave Otirač, Ne igraj na Engleze, Priča o dva brata, Koko u školi za klaune, Abeceda književnosti, Mala škola glume, Magic show za cijelu obitelj…, gdje je posebno uživala najmlađa publika.

Dakle, ove godine, 17. i 18. lipnja, put pod noge i pravac u Stolac na SMART Fest!

Kopirati
Drag cursor here to close