Kakav spoj

Kolinda pozirala sa Zlatanom Ibrahimovićem: Zagrljeni i dobro raspoloženi

Bivša predsjednica na sebi je imala elegantnu crnu haljinu s bijelim detaljima preko koje je nosila crni sako, a uz to je kombinirala bež salonke i crvenu ogrlicu.
Lifestyle / Zabava | 20. 12. 2022. u 14:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović pratila je čak i finalnu utakmicu između Argentine i Francuske u Katru.

Pored brojnih poznatih osoba s kojima se družila, na Instagramu se pohvalila fotografijom sa švedskim nogometašem Zlatanom Ibrahimovićem. Pozirali su zagrljeni i dobro raspoloženi, prenosi Showbuzz.hr

Foto: Screenshot / Instagram

Bivša predsjednica na sebi je imala elegantnu crnu haljinu s bijelim detaljima preko koje je nosila crni sako, a uz to je kombinirala bež salonke i crvenu ogrlicu.

Tijekom finalne utakmice Kolinda je na tribinama sjedila u blizini predsjednika Francuske Emmanuela Macrona, pa je uhvatila trenutke dok je navijao. Nakon utakmice fotografi su je snimili u društvu Macronove supruge Brigitte.

Inače, Kolinda je vjerno bodrila Vatrene na većini utakmica tijekom Svjetskog prvenstva u Katru. Za zadnju utakmicu s Marokom posebno se dotjerala, nosila je usku bijelu haljinu te je cijelo vrijeme s tribina mahala hrvatskom zastavom.

Nakon utakmice našim je nogometašima na svojem profilu na Instagramu čestitala na osvojenoj bronci.

Ostat će još dugo upamćeno i njezino izdanje za utakmicu Hrvatske i Kanade, na kojoj se pojavila u narodnoj nošnji.

Puno se pisalo i o košulji brenda Louis Vuitton s bijelo-crvenim uzorkom, kojom je u Katru odala počast pokojnom dizajneru i kreativnom direktoru luksuzne modne kuće Virgilu Ablohu.

Kopirati
Drag cursor here to close