Tjentište

Knjige na OK Festu

Još novih sadržaja na Nektar OK Festu 2021 – predstavljamo program OK BOOK ZONE
Lifestyle / Zabava | 14. 07. 2021. u 10:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

I ove godine, sve posjetitelje Nektar OK Festa na Tjentištu, osim odličnog glazbenog programa, u okviru kojeg će nastupiti najbolja imena domaće i regionalne glazbene scene, 13/14/15 kolovoza očekuje još kvalitetnih programskih sadržaja.

Jedan od njih su i promocije knjiga poznatih autora, koje će se realizirati u okviru festivalske OK BOOK ZONE. Ovoga puta pred festivalskom publikom priliku da promoviraju svoja izdanja imat će Dušan Vesić, rock novinar i Marko Šelić Marčelo, poznati glazbenik, ali i pisac.

Promocija knjige „Bunt dece socijalizma“, Dušana Vesića, održat će se u OK BOOK ZONI u subotu 14. kolovoza. Ovom knjigom o prvoj generaciji bendova novog vala Dušan Vesić zaokružuje trilogiju o najvažnijim momentima jugoslavenske rok kulture. Vesić je ovdje prisutan u dvostrukoj ulozi: on je u isto vrijeme neposredni promatrač koji je iz blizine pratio novi val tijekom njegovog nastanka, vrhunca i gašenja, a ujedno i pažljivi i odmjereni kroničar koji s vremenske, ali ne i emotivne distance dočarava, oživljava i približava kulturnu epohu precizno i živopisno. Zajedno s publikom Vesić će nas povesti kroz putovanje misli i činjenica koja nose i ostala njegova djela.

U nedjelju 15. kolovoza druženje u OK BOOK ZONI rezervirano je za Marka Šelića Marčela, pisca kojem se dogodila glazba iako kronologija objavljenih dijela sugerira da se dogodilo obrnuto. S ovim autorom osim na njegovom nastupu koji nas očekuje na Sensation OK stageu u OK kampu u subotu, očekuje nas druženje i u OK BOOK ZONI kroz razgovor na temu „Proza i stihovi Marka Šelića Marčela“ u kojem ćemo proći kroz sva njegova izdanja.

Ukoliko još niste, iskoristite preostale dane do festivala i osigurajte svoje mjestu u festivalskom kampu. U ponudi su paket OK kamp (kamp + ulaznica) po cijeni od 35,00 KM i Paket III (kamp + ulaznica + prijevoz iz većih gradskih centara u BiH do Tjentišta i nazad) po cijeni od 60,00 KM.

 

Kopirati
Drag cursor here to close