Odale je obline

Kim Kardashian u neprepoznatljivom izdanju

Starleta koju smo inače navikli viđati u golišavim izdanjima, za ovu prigodu nije pokazala ni komadić kože i nosila je potpuno crni kostim s maskom preko lica i dugačkim plaštom.
Lifestyle / Zabava | 14. 09. 2021. u 11:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon više od godinu dana pauze, zbog pandemije koronavirusa, u njujorškom muzeju Metropolitan održana je Met Gala.

Prestižni modni događaj koji tradicionalno organizira časopis Vogue okupio je brojna slavna lica iz svijeta mode i showbiznisa, no u masi se istaknula jedna poznata silueta.

Sve je stalo kada se a crvenom tepihu pojavila Kim Kardashian u neprepoznatljivom izdanju, a odale su je samo njezine slavne obline, prenosi Showbuzz.hr

Starleta koju smo inače navikli viđati u golišavim izdanjima, za ovu prigodu nije pokazala ni komadić kože i nosila je potpuno crni kostim s maskom preko lica i dugačkim plaštom, a pažnju je privlačila i njezina misteriozna pratnja, čiji se identitet kasnije doznao.

Iako su svi ispočetka mislili da je Kim na događaj došla s uskoro bivšim suprugom Kanyem Westom, ispostavilo se da je riječ o modnom dizajneru Demni Gvasaliji, kreativnom direktoru brenda Balenciaga čije su kreacije oboje nosili.

Kim je zbog svojeg bizarnog kostima postala i predmet ismijavanja na društvenim mrežama gdje su je mnogi usporedili s dementorima, odnosno bićima iz tame iz filmova o Harryju Potteru.

Zanimljivo je da se u sličnom izdanju nedavno pojavila i na jednom događaju ususret Met Gali, a tada je od glave do pete nosila crnu kožu pa se neki već pitaju je li odlučila drastično promijeniti stil ili su ovakva izdanja samo privremena. U svakom slučaju, još jednom je pokazala da itekako zna privući pažnju.

Kopirati
Drag cursor here to close