BIA u akciji

Keba priveden zbog sumnje da novom pjesmom ugrožava nacionalne interese

''Zaključili su da pjesma nije podobna za nacionalni interes, tako da sam morao dati izjavu i objašnjenje'', rekao je Keba.
Lifestyle / Zabava | 03. 10. 2017. u 10:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zbog ugrožavanja nacionalnih interesa, folk pjevač Dragan Kojić Keba završio je u subotu navečer na informativnom razgovoru u SIgurnosno-informativnoj agenciji (BIA), javlja portal Republika.rs.

On je primijetio nepoznate osobe ispred svoje kuće i pozvao policiju da ga zaštiti.

Ispostavilo se da su nepoznate osobe bili pripadnici BIA-e, koji su Kebi došli u službenu posjetu. Nakon razgovora policajaca i članova BIA-e, Keba je dobrovoljno pošao na informativni razgovor, a u dogovoru sa njima, pratio ih je u svom privatnom vozilu.

Ono što se navodi kao razlog privođenja je povezano sa poslom Dragana Kojića Kebe, odnosno nastupima, gdje je, kako se priča, bilo nekih problema sa nacionalnim interesima.

Keba je poslije dvosatnog razgovora pušten, ali je situaciju u kojoj se našao drugačije objasnio: ''Čuli su moju novu pesmu koju ću objaviti u prosincu. Ne znam kako su uopće došli do snimke. Zaključili su da pjesma nije podobna za nacionalni interes, tako da sam morao dati izjavu i objašnjenje''.

Kopirati
Drag cursor here to close