E, svašta

Kažnjen jer je usred karantene izašao da nekog pretuče

Policija je dodala da njegov slučaj još nije riješen jer mora da odgovara i za posjedovanje hladnog oružja.
Lifestyle / Zabava | 24. 11. 2020. u 14:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Francuz koji je tijekom vikenda izašao s urednom pisanom potvrdom o izlasku izvan doma, kako je propisano zbog karantene, kažnjen je s nekoliko stotina eura jer je razlog njegovog izlaska bio da nekoga pretuče.

Muškarac od 39 godina krio se iza jednog automobila na željezničkoj postaji u Lannionu, malom mjestu na zapadu Francuske oko 1.00 poslije ponoći kad ga je policijska patrola uočila.

"Rekao je da nekog čeka da ga pretuče", naveo je zapovjednik lokalne policije i dodao da je sa sobom nosio neku vrstu alata s oštricom, prenijela je Beta.

Zapovjednik policije je rekao da je muškarac imao urednu pisanu potvrdu o izlasku s točnim vremenom napuštanja doma, ali je kao razlog naveo žargonskim jezikom da "ide nekome da razbije njušku".

Osumnjičeni je priveden nakratko pošto je bio u alkoholiziranom stanju. Izašao je trijezan sljedećeg dana s kaznom od 135 eura zbog potvrde s razlogom izlaska koji nije validan. Dobio je još jednu kaznu od 150 eura zbog pijanstva na javnom mjestu.

Policija je dodala da njegov slučaj još nije riješen jer mora da odgovara i za posjedovanje hladnog oružja.

Prema karanteni koji je na snazi zbog epidemije korona virusa, Francuzi mogu izaći u šetnju ne dužu od sat vremena, da idu u kupovinu ili na posao.

Moraju sa sobom imati privremenu pisanu potvrdu. Kazna za izlazak bez potvrde je 135 eura.

Kopirati
Drag cursor here to close