Opet!

Karleuša i Vranješ ponovno zaratili, pale teške riječi

Vranješ, inače branič atenskog kluba AEK, morao je proživljavati nove neugodne scene.
Lifestyle / Zabava | 28. 10. 2019. u 12:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Facebook / Jelena Karleuša

Srpska pjevačica Jelena Karleuša (41) još jednom je na društvenim mrežama prozvala sve one koji i dalje spominju njezinu navodnu seks aferu s bivšim bosanskohercegovačkim reprezentativcem Ognjenom Vranješom (30).

''Nikada u životu nisam bila u vezi s likom po imenu Ognjen Vranješ. Tužila sam i tužim svakog tko takvu laž kaže ili objavi u medijima. Dosta je bilo pravljenja slave i tiraža preko mog imena'', napisala je na društvenim mrežama.

''Dosta je bilo napada na moju obitelj od strane ološa. Odje*ite nesretnici'', dodala je, piše 24 sata.

Vranješ, inače branič atenskog kluba AEK, morao je proživljavati nove neugodne scene. Navijači Olympiacosa podigli su transparent na kojem su bile fotografije njega i Karleuše, a uz to je pisalo: 'Ognjen Vranješ - ubij se'.

Nije se dugo čekalo na odgovor nogometaša koji je na Instagramu poručio: 'Vi možete samo da masturbirate na takvu ku*vu'.

Karleuša i Vranješ se u posljednje vrijeme viđaju jedino na sudu, a navodna afera nije poljuljala njezin brak s nogometašem Duškom Tošićem (34) s kojim ima dvije kćeri, piše 24 sata.

Pjevačica je nedavno priznala kako smatra da su mediji krivi što je njezina pokojna majka Divna posljednje dane provela pod stresom. U trenutku Divnine smrti, mediji su naveliko pisali o spomenutoj aferi.

''U životu sam uvijek praštala mržnju i zlo koje sam bez ikakvog razloga doživljavala od ljudi. Pravdala sam to riječima da me ne znaju, da neki moraju, da zavide itd. Ali nikada dok sam živa ne mogu oprostiti srpskim medijima i bagri što je moja majka posljednje mjesece provela nervirajući se i brinući za mene'', napisala je.

Kopirati
Drag cursor here to close