Bolje je bilo u Mostaru (:

Kako je Zagreb dočekao Novu 2022. godinu

Hrvatska: Doček Nove godine na Trgu bana Jelačića uz Psihomodo Pop i vatromet
Lifestyle / Zabava | 01. 01. 2022. u 08:31 Anadolija Agencija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grad Zagreb na Trgu bana Jelačića ove godine organizirao je doček Nove godine gdje je brojne posjetitelje uz tradicionalni vatromet s obližnjeg nebodera u Novu godinu uveo Psihomodo Pop, javlja Anadolu Agency (AA).

Doček Nove godine, koji je lani zbog pandemije koronavirusa izostao, organiziran je u skladu s epidemiološkim preporukama, tako da je prostor predviđen za publiku ograđen.

Okupljene građane, turiste i goste glavnog grada Hrvatske u Novu godinu uveo je Psihomodo Pop, a nastupili su i mladi izvođači poznati po nastupima u emisijama "The Voice" i "A strana" te kvartet trombona Zagrebačke filharmonije koji su izveli najveće hitove grupe Queen.

Program je otpočeo u 20 sati, kada su na scenu stupili filharmoničari koji su održali koncert posvećen legendarnom britanskom sastavu, a na pozornici su potom nastupili Filip Rudan, Lu Jakelić, Igor Drvenkar i ostali mladi izvođači.

Zvijezde večeri Davor Gobac i Psihomodo Pop započeli su sa svirkom u 23.30 sati, tako da je jedan od najdugovječnijih hrvatskih bendova uveo posjetitelje Trga bana Jelačića svojim rock klasicima u novu 2022. godinu.

Okupljene je pozdravio i gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević koji je poručio kako mu je najveća želja da se društvo izbori s pandemijom koronavirusa.

Na ulazima za publiku organizirana je provjerava Covid potvrda, a za sve posjetitelje osigurana je mogućnost testiranja brzim antigenskim testom čija cijena iznosi 50 kuna (6,5 eura).

U novogodišnjoj noći ugostiteljski objekti iznimno imaju produljeno radno vrijeme za dva sata, tako da su brojni građani dočekali Novu godinu u kafićima i restoranima koji se zatvaraju u 2 sata iza ponoći.

Dočeci Nove godine organizirani su i u drugim hrvatskim gradovima na otvorenom.

Kopirati
Drag cursor here to close