Nek' se nađe

Kad se CR7 počasti: Kupio još jednu vilu - ovaj put u Marbelli

Sad je Ronaldo svojoj kolekciji pridodao i spektakularnu kuću u Marbelli koja se nalazi na ogromnom imanju 'New Heights', u blizini golf kluba La Resina...
Lifestyle / Zabava | 30. 07. 2019. u 20:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: AFP, Quartier Estates / Najgori su novci u banci - Ronaldo stalno investira

Cristiano Ronaldo baš voli uživati u životu, Tu i tamo se počasti nekim luksuznim automobilom, a nekada zna duboko posegnuti u džep i kupiti skupu vilu, kao i ovaj put. Portugalac se počastio za vrlo uspješnu sezonu i to na kakav način.

CR7 kupio je luksuznu vilu u Marbelli za 1,5 milijuna eura, a susjed mu je Conor McGregor. Vila se sastoji od četiri sobe, kina, bazena i ogromnog golf igrališta. UFC borac Conor McGregor i Ronaldo su vrlo dobri prijatelji.

Naravno, Ronaldo živi i igra u Torinu te će ogromnu vilu u Marbelli koristiti samo na odmoru. Vila je napravljena po najvišim standardima, a pogled s bazena se prostire na prekrasnu Marbellu što će sigurno Ronalda i njegovu obitelj činiti zadovoljnim.

Vrijednost svih imanja koje Portugalac ima u svome posjedu se sada popela na vrtoglavih 30 milijuna eura!

Foto: Quartier Estates / Vila za odmor kakva dolikuje velikoj zvijezdi

Od Lisabona, Madrida, Torina, Madeire, a sad je svojoj kolekciji pridodao i spektakularnu kuću u Marbelli koja se nalazi na ogromnom imanju 'New Heights', u blizini golf kluba La Resina, a brojne poznate face su tamo kupile svoje vile gdje provode odmor.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Abt last night

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Kopirati
Drag cursor here to close