Joksimović za Bljesak: Očekujte obiteljsku toplinu, divnu energiju i nezaboravnu glazbenu čaroliju
Mnogo prijateljstava, mnogo lijepih koncerata, mnogo divnih trenutaka koja su povezana sa tradicijom Mostara kao unikatnog grada.

Joksimović za Bljesak: Očekujte obiteljsku toplinu, divnu energiju i nezaboravnu glazbenu čaroliju

Lifestyle / Zabava | 29. 12. 2023. u 17:37 Bljesak.info / Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Spektakularnim programom uz jednu od najvećih regionalnih zvijezda, Željka Joksimovića, Mostar će u 2024. godinu uploviti na pozornici smještenoj uz šetalište Nikole Šubića Zrinskog.

- Veselite li se dočeku Nove u Mostaru?

Naravno! Znam da nas sve čeka odlična atmosfera i da ćemo u najboljem raspoloženju ući u novu godinu. Veoma se radujem činjenici da je publika i više nego pozitivno dočekala novu pjesmu „1000 žena“ i da će taj naš mali novogodišnji poklon imati prvo svoje uživo izvođenje baš u Mostaru.

- Koja je Vaša asocijacija na Mostar?

Mnogo prijateljstava, mnogo lijepih koncerata, mnogo divnih trenutaka koja su povezana sa tradicijom Mostara kao unikatnog grada.

- Što možete najaviti/obećati publici, koja će Mostaru dočekati Novu godinu?

Cijeli bend, kao i ja lično i moja obitelj, dolazimo u vaš grad puni divne energije, koju želimo da podijelimo sa svima koji će nam se pridružiti. Svaki naš koncert je jedna mala lična magija koju čuvamo do sljedećeg susreta. Obećavam da će tako biti i sada.

- Kada se osvrnete na godinu na izmaku, jeste zadovoljni što vam je donijela?

Trudim se da svaki dan, mjesec ili godinu posmatram kao nauk, ali i i izazov da sljedeći bude još bolji. Ova godina je bila veoma burna, u svakom pogledu, a profesionalno veoma izazovna. Mnogo sam radio, spremao sve ono što publika očekuje od mene, mnogo sam radio i na filmu čiji sam producent, tako da vjerujem da će satisfakcija za taj rad doći u narednoj godini.

- Što sebi želite u 2024?

Sebi, ali i svim ljudima želim spokoj, mir, mnogo zdravlja, i naravno puno ljubavi jer ipak su emocije te koje ukrašavaju naše živote.

Tradicionalno, novogodišnji program u Mostaru započet će dječjom Novom godinom točno u podne u kojoj će najmlađe Mostarce zabaviti Lola klaunovi i mađioničar Stefano.

Kako dodaje organizacijski tim dočeka Nove godine u Mostaru, vrhunac zabave za najmlađe bit će novogodišnja predstava s Djedom Božićnjakom koju će izvesti Pozorište lutaka Mostar.

''Ispraćaj stare godine i najbolja zabava u državi krenut će već od ranih večernjih sati uz dobru glazbu kojom će atmosferu zagrijavati DJ Majerski. U nastavku najluđe noći posjetitelje će domaćim i stranim hitovima zabavljati mlada i sve popularnija pjevačica Antoniette Čerkez'', otkrili su organizatori.

Zvijezda novogodišnje večeri Željko Joksimović svojim će najvećim hitovima uvesti Mostarce i njihove goste u 2024. godinu.

Organizatori su dodali da će novogodišnji program svojim repertoarom zadovoljiti sve ukuse i generacije te prisutnima učiniti noć nezaboravnom.

Osim glazbeno-produkcijskog spektakla, kazali su da će ovo biti i turistički događaj koji će u Hercegovinu privući brojne goste iz BIH i okolnih država.

''Mostar je ove godine jedna od najpoželjnijih destinacija regije za novogodišnji provod zbog kojeg se u Mostaru, ali i okolnim gradovima, već odavno traži 'krevet više'. Ovogodišnji doček potvrđuje status najpoželjnije destinacije kojoj Mostar teži protekle tri godine'', zaključili su u priopćenju.

Inače, na tradicionalnoj reprizi dočeka 1. siječnja 2024. godine, Mostarci će uživati u dva koncerta kada će nastupiti grupa Gabrijel i zvijezda večeri Ivo Jurić.

Kopirati
Drag cursor here to close