Detalji nakon koncerta

Jennifer Lopez u Tursku stigla s 230 kofera i ekipom od 90 članova

Samo u njenoj ekipi je bilo 90 ljudi. Koferi i oprema stigla je u deset kamiona.
Lifestyle / Zabava | 08. 08. 2019. u 20:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svjetski poznata pjevačica Jennifer Lopez održala je prije nekoliko dana koncert u Antaliji, popularnoj turističkoj destinaciji na jugu Turske.

U hotelu, na području Beleka, gdje je dvije noći bila smještena s ekipom, degustirala je poslastice turske kuhinje. 

Deniz Ustertuna, član Upravnog odbora hotela Regnum Carya, u kojem je i bio koncert, izjavio je da su pripreme trajale oko godinu dana. Kako je kazao, posljednjih pola godine pripreme su bile intenzivirane.

Ustertuna je izjavio i da je latino pjevačica stigla s masovnijom ekipom, nego što su očekivali. 

"Samo u njenoj ekipi je bilo 90 ljudi. Koferi i oprema stigla je u deset kamiona. Koncert smo pripremili s ekipom od 230 osoba, a pored njih bilo je angažovano i hotelsko osoblje. Minimalno 520 ljudi bilo je angažirano na cijelom događaju. Pjevačica je imala 230 kofera", pojasnio je Ustertuna. 

Imala je, istaknuo je, i neke posebne želje, poput vode koja se naručivala iz inostranstva. 

"Pripremili smo i turske poslastice. Tražila je da jela ne budu previše ljuta. Probala je sve poslastice. Posebno joj se svidio med, marmelada od maline i omlet za doručak", kazao je Ustertuna, navodeći da je za ručak i večeru imala jela poput jastoga i škampi.

Probala je i sutliju, koju je, poručio je, ponovno tražila. Ustertuna je dodao da se Lopez interesovala za recept ovog turskog specijaliteta.

Kopirati
Drag cursor here to close