Zdrav i lijep izgled

Jennifer Aniston ima jednostavan recept za uspješan život

Sama Jennifer pak kaže kako ima jednostavne rituale koji su zaslužni za njezin dobar izgled
Lifestyle / Zabava | 20. 09. 2020. u 19:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svi ljubitelji kultne serije “Prijatelji” složit će se da Jennifer Aniston, u seriji Rachel, danas – u pedesetim godinama života – izgleda bolje nego što je izgledala za vrijeme snimanja serije.

No ta hollywoodska diva, iako ne poriče brojne tretmane i kirurške zahvate, što invazivne što neinvazivne, za razliku od svojih brojnih kolegica, ni u jednom trenutku nije pretjerala.

Ima jednostavne rituale

Lice i kosa, koja joj je zaštitni znak i čiju frizuru su dvijetisućitih htjele gotovo sve žena na planetu, njegovani su joj, ali izgledaju prirodno, a upravo je to, kad se borite protiv starenja, efekt koji je najteže postići. Sama Jennifer pak kaže kako ima jednostavne rituale koji su zaslužni za njezin dobar izgled pa je tako u intervjuu za magazin Glamour otkrila:

Hidratacija i dovoljno sna su najbitniji. Bez spavanja vam tijelo ne obnavlja stanice i ne odmara se, a ako ne pijete dovoljno vode, ne možete normalno funkcionirati, poručuje glumica koja, iako je svjesna štetnosti sunčanih zraka, barem petnaest minuta dnevno provede sunčajući se jer tako, kaže, dobiva pozitivnu energiju.

No, vratimo se njezinu zaštitnom znaku kosi, koja je, vjerovali ili ne, prirodno valovita, piše Ordinacija.hr.

"Kako ono ide u životu, kad imate ravnu kosu, htjeli biste valovitu, a kad imate valovitu, sanjate ravnu. E, pa i ja sam takva, volim da mi je kosa ravna i uvijek inzistiram kod frizera na tome", kaže Jennifer te dodaje da nikad ne preskače pramenove i bojenje izrasta jer, koliko god joj je sijeda kosa privlačna na drugim ženama, na svojoj glavi je ne želi!

S obzirom na to da je u Hollywoodu godinama, Jennifer je morala usvojiti i pravilo da nikad niste dovoljno mršavi, stoga i te kako pazi na prehranu, a redovito i vježba, svaki dan osim nedjeljom, s osobnim trenerom.

Ima dana kad mi se ne da ustati iz kreveta i odraditi trening, ali onda se sjetim da me zbog treninga ne boli tijelo, da sam snažna i hodam uspravno – i onda odem, na silu, i odradim trening. Nakon toga se osjećam kao olimpijski pobjednik, objasnila je Jennifer u intervjuu za spomenuti magazin.

Bez ugljikohidrata, molim!

Kad je pak u pitanju prehrana, lijepa glumica jede isključivo organske proizvode, iz prehrane je potpuno izbacila šećer, a ugljikohidrate jede jako rijetko.

"Pokušavam potpuno izbaciti ugljikohidrate iz prehrane, ne sjećam se kad sam, recimo, zadnji put jela kruh, ali hrana kojoj ne mogu odoljeti i kojom se ponekad počastim je tjestenina, po mogućnosti carbonara, na to sam baš slaba", priznala je glumica.

O privatnom životu ne voli govoriti, a tek nedavno pojavila se na društvenim mrežama, točnije Instagramu, i to samo zato da bi, kaže, mogla pratiti koje njezine slike objavljuju frendice. Svoj recept za uspješan život rado dijeli, a on je vrlo jednostavan – “Uvijek vjerujte u sebe!”

Kopirati
Drag cursor here to close