DOZNAJTE DATUM

Jelena Rozga - Kraljica estrade u Mostaru

Njezini hitovi poput "Bižuterija", "Oprosti mala", i "Rodit ću ti 'ćer i sina" postali su himne generacija.
Lifestyle / Zabava | 01. 01. 2024. u 14:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna od najvećih glazbenih ikona regije, Jelena Rozga, sprema se oduševiti obožavatelje nezaboravnim nastupom 5. srpnja 2024. godine na stadionu Kantarevac u Mostaru.

Ova talentirana pjevačica i kraljica estrade osvaja srca publike svojim iznimnim glazbenim talentom, karizmom te energičnim i emotivnim izvedbama.

Jelena Rozga je svoju karijeru započela kao članica popularne glazbene grupe Magazin, gdje je brzo privukla pažnju svojim snažnim vokalom. Nakon što je započela solo karijeru, postala je jedna od najprepoznatljivijih i najomiljenijih izvođačica na glazbenoj sceni regije.

Njezin glazbeni opus obuhvaća širok spektar žanrova, uključujući pop, rock i balade, čime je osigurala svoje mjesto među najutjecajnijim umjetnicima. Njezini hitovi poput "Bižuterija", "Oprosti mala", i "Rodit ću ti 'ćer i sina" postali su himne generacija.

Ulaznice za njezin koncert na stadionu Kantarevac već su dostupne u pretprodaji na entrio.ba. Pozivamo sve ljubitelje glazbe da osiguraju svoje mjesto i dožive nezaboravno glazbeno iskustvo koje će Jelena Rozga pružiti svojim obožavateljima.

Osim Jelene Rozge, i regionalna zvijezda Aleksandra Prijović najavila je svoj koncert u Mostaru dan ranije, čime će ovo ljeto biti obilježeno vrhunskim glazbenim događanjima u srcu Hercegovine.

Ne propustite priliku biti dio ove glazbene fešte i doživite nezaboravne trenutke uz dva koncerta koji će ispuniti mostarski stadion emocijom i vrhunskom glazbom.

Kopirati
Drag cursor here to close