Bijesni verbalni rat između Karleuše i Severine

Verbalna prepucavanja između Severine i Karleuše traje već više od godinu dana. Njihova netrpeljivost započela je u lipnju prošle godine.
Lifestyle / Zabava | 03. 10. 2017. u 08:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jelena Karleuša se još jednom okomila na Severinu. Tijekom svoga koncerta Karleuša nije krila oduševljenje brojem posjetitelja.

"Hvala vam svima što ste došli u ovako velikom broju. Ko nije mogao ući, slobodno neka ide kod Severine, tamo ima mjesta", rekla je Karleuša pred svojom publikom.

Dnevni avaz piše kako joj to nije bilo dovoljno pa je nakon svega Karleuša još pokazala i dva srednja prsta, a snimka je ubrzo osvanula i na internetu. Severina zasad na ove provokacije nije reagirala.

Verbalna prepucavanja između Severine i Karleuše traje već više od godinu dana. Njihova netrpeljivost započela je u lipnju prošle godine nakon što je Severina Karleuši "otela" repericu Sajsi MC s kojom je izdala singl "Silikoni".

"I dalje ne vjerujem kolika je Severina jadnica. Mene bi bilo sram da nešto što drugi najavljuju mjesecima predstavim kao svoju ideju", poručila je tada Karleuša putem društvenih mreža.

No čini se da to ipak nije bio jedini razlog ovog sukoba.

Naime, Kurir je nedavno pisao kako je svađa između dvije dive započela još u ožujku prošle godine na koncertu Saše Matića. Obje su na njemu nastupale kao gošće, a Severina je prva imala tonsku probu.

Trajala je skoro 45 minuta, i kad su joj iz organizacije rekli da ubrza jer i Jelena čeka tonsku, Severina ih je kratko upitala: "Koja Jelena?"

Karleuša joj to nije mogla oprostiti.

Kopirati
Drag cursor here to close