Nema stajanja?

Je li Ronaldova zaručnica Georgina Rodriguez ponvno trudna?

Kako u obitelji Cristiana Ronalda i Georgine Rodriguez vlada precizno utvrđen režim ishrane, jer oboje žele imati vrhunske tjelesne proporcije, mediji špekuliraju kako se kod nje zasigurno ne radi o zimskim ''naslagama'' masnog tkiva na trbuhu.
Lifestyle / Zabava | 27. 03. 2019. u 09:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Portugalski as Cristiano Ronaldo (34) morao je nakon pola sata završiti svoj reprezentativni nastup protiv Srbije u okviru kvalifikacija za EURO 2020, jer je osjetio bol u nozi. Bilo je to veliko razočarenje za njega, ali i za publiku na stadionu "Estadio da Luz" u Lisabonu.

Velika je šteta, naravno, što se Ronaldo ozlijedio, a te je večeri u publici imao posebnu podršku jer je došla i njegova zaručnica Georgina Rodriguez (25). Dakako, osim nje bile su tu i Cristianova sestra Elma i mama Dolores.

Georgina se pojavila u uskoj haljini, a kako se čini već se ponovno ističe njezin trbuščić, te su se znatiželjnici zapitali očekuje li par još jednu bebu?

Portugalci su uvjereni kako je u pitanju još jedan Ronaldov pun pogodak. Correio da Manha piše o tome kako se glasine o trudnoći Ronaldove djevojke nezaustavljivo šire, a o tome se govorka i u Italiji, gdje Ronaldo igra za Juventus.

Naime, kako u obitelji Cristiana Ronalda i Georgine Rodriguez vlada precizno utvrđen režim ishrane, jer oboje žele imati vrhunske tjelesne proporcije, mediji špekuliraju kako se kod nje zasigurno ne radi o zimskim ''naslagama'' masnog tkiva na trbuhu.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

 

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Ako je još jedna beba na putu, pretpostavlja se da bi na svijet mogla doći nekad u tijeku ljeta.

Goergina i Cristiano imaju jednu zajednički kćerku, malu Alanu koja je rođena u studenome 2017. Te je godine CR7 imao veliku akciju po pitanju prinove, jer je u srpnju dobio blizance Matea i Evu, koje je rodila neimenovana surogat majka. Ronaldove dvojke bili su blizanci o kojima se najviše pričalo još od Romula i Rema.

Prije toga proslavljeni nogometaš je dobio i sinčića Cristian jr. (8), također u suradnji sa surogat majkom.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

Deseándole suerte a mi amor  Força a este maravilhoso País   Buenas noches 

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

Kopirati
Drag cursor here to close