Traži novac

Javila se striptizeta prema kojoj je J.Lo snimila film i prijeti tužbom

Zarada filma premašila je 70 milijuna dolara, a američkim medijima Samantha Barbash je priznala da će tužiti producente filma jer tvrdi da je životna priča Ramone njezina biografija u dobrom dijelu i zato ima pravo na naknadu.
Lifestyle / Zabava | 26. 09. 2019. u 12:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Screenshot / Hustlers / Jennifer Lopez u filmu  "Prevarantice s Wall Streeta"

Nakon što je film "Prevarantice s Wall Streeta" stekao odličnu zaradu i popularnost, producentima se javila Samantha Barbash, striptizeta koja je poslužila kao inspiracija za glavnu ulogu.

Kao što je poznato, u glavnoj ulozi filma "Prevarantice s Wall Streeta" Jennifer Lopez tumači glavnu ulogu Ramone koju je inspirirala Samantha Barbash, striptizeta koja sada namjerava tužiti producente filma i ići na sud jer nikad nije dobila pravednu financijsku kompenzaciju.

Zarada filma premašila je 70 milijuna dolara i dominira u prodaji na kino blagajnama, a američkim medijima Samantha je priznala da će tužiti producente filma i ići na sud jer tvrdi da je životna priča Ramone njezina biografija u dobrom dijelu i zato ima pravo na naknadu.

Odvjetnik striptizete Bruno Gioffre dao je producentskoj kući STX ultimatum da se oglase u rku od deset dana, kako bi se pokušali nagoditi, javlja „Variety“.

Foto: People / J.Lo i Samantha Barbash

Prije dvije godine striptizeta je priznala krivnju i lidersku ulogu u kriminalnoj ženskoj družini koja je drogirala i pljačkala bogate muškarce diljem New Yorka, a upravo je po toj priči snimljen ovaj film s Jennifer Lopez, Constance Wu i Cardi B. Zbog uloge u "Prevaranticama", počela su kružiti nagađanja da će J.Lo biti nominirana za prestižnu nagradu Oscar.

Inače, u travnju ove godine Barbash je rekla za New York Post kako će pokušati obustaviti objavu filma jer joj je "smješteno" i producenti nisu dobili prava da ispričaju njezinu priču. Ubrzo nakon toga je izjavila da je počašćena što će ju glumiti Jennifer Lopez, ali po izlasku filma je promijenila mišljenje i rekla da bi Cardi B bila bolji odabir za ulogu Ramone.

Po pitanju prijetnji sudskom tužbom, glasnogovornik kuće STX kaže kako su oni potpuno spokojni, jer se njihov film temelji na događajima koji su objavljenim u medijima i odgovaraju stvarnom stanju te će rado braniti svoje pravo na sudu.

Video: Hustlers Trailer #1 (2019) | Movieclips Trailers
Kopirati
Drag cursor here to close