Pao s Marsa

Jared Leto po povratku iz pustinje tek doznao za pandemiju koronavirusa

"Opa. Prije 12 dana sam započeo tihu meditaciju u pustinji. Bili smo potpuno izolirani. Nije bilo mobitela, komunikacije i slično. Nismo imali pojma što se događa izvan ovog odmarališta", napisao je Leto.
Lifestyle / Zabava | 18. 03. 2020. u 16:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Flickr / DPA  / Glumac i pjevač Jared Leto

Iako cijeli svijet bruji o pandemiji korona virusa koji se i dalje širi, ima onih koji su tek sada shvatili što se događa.

Jared Leto (48), glumac i frontmen benda ''30 Seconds to Mars'', u šoku je otkako je saznao da je proglašena pandemija.

Leto je bio 12 dana u pustinji, gdje je provodio je vrijeme u tihoj meditaciji. O cijeloj situaciji oglasio se na svom Instagram profilu.

"Opa. Prije 12 dana sam započeo tihu meditaciju u pustinji. Bili smo potpuno izolirani. Nije bilo mobitela, komunikacije i slično. Nismo imali pojma što se događa izvan ovog odmarališta", napisao je.

U ponedjeljak je iz izolacije došao u potpuno drugačiji svijet.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

A post shared by JARED LETO (@jaredleto) on

"Šokantno. Dobivam poruke od prijatelja i obitelji iz cijelog svijeta te pokušavam pohvatati što se događa. Nadam se da ste vi i vaši dobri. Šaljem pozitivnu energiju svima. Ostanite doma i pazite na sebe", poručio je Jared.

S druge strane, njegovi obožavatelji nisu znali da je Jared izoliran od svijeta i da se posvetio tihoj meditaciji. Unaprijed je imao postavljeno da mu se objavljuju statusi na društvenim mrežama.

Tako je Leto sa zakašnjenjem saznao i da su neki od njegovih kolega zaraženi virusom, primjerice oscarovac Tom Hanks (63) i Idris Elba (47), a čak je i Jaredov najnoviji film "Morbius" (po Marvelu) žrtva pandemije. Naime, počet će se prikazivati znatno kasnije negoli je predviđeno.

Video: Rihanna ft. Thirty Seconds to Mars - Stay
Kopirati
Drag cursor here to close