Metallica

James Hetfield na filmu

Hetfield će odglumiti ulogu policijskog službenika Boba Haywarda, koji je 1975. uhitio Bundyja nakon što je u njegovom vozilu pronašao alate za provalu, posumnjavši kako je riječ o zločinu mnogo gorem od pljačke.
Lifestyle / Zabava | 14. 02. 2018. u 07:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pjevač i gitarist metal-rock benda Metallica James Hetfield doživjet će svoj debi na velikom platnu, u filmu "Extremely Wicked, Shocking Evil and Vile" sa Zacom Efronom u ulozi zloglasnog serijskog ubojice Teda Bundyja, piše časopis Rolling Stone.

Hetfield će odglumiti ulogu policijskog službenika Boba Haywarda, koji je 1975. uhitio Bundyja nakon što je u njegovom vozilu pronašao alate za provalu, posumnjavši kako je riječ o zločinu mnogo gorem od pljačke, piše Hina.

Iako se Hetfield već pojavljivao u filmovima i serijama, ovo će biti prvi put da će na filmskom platnu utjeloviti lika.

Uz Hetfielda i Efrona u filmu će se, pod redateljskom palicom Joea Berlingera, pojaviti i Lily Collins kao Bundyjeva dugogodišnja cura, Jim Parsons, John Malkovich, Angela Sarafyan i Haley Joel Osment. Berlinger je 2004. režirao dokumentarac "Metallica: Some Kind of Monster".

"Provodeći stotine sati iza kulisa s Jamesom i ostatkom benda, doživio sam njegovu karizmu i snažnu prisutnost. Činilo se prirodnim da će tu istu snagu i magnetizam unijeti u dramatičnu ulogu, tako da sam bio oduševljen kada je pristao glumiti u filmu", kazao je Berlinger.

Film je trenutno u produkciji, no još nije objavljen datum izlaska filma.

Kopirati
Drag cursor here to close