Pokopan Keith Flint

Ispraćaj tragično preminulog pjevača Prodigyja u njegovom stilu

Članovi Prodidyja su prije posljednjeg ispraćaja svoga vođe pozvali fanove da se s Flintom oproste na način s kojim bi pokojni glazbenik bio oduševljen - dakle, u njegovom stilu.
Lifestyle / Zabava | 30. 03. 2019. u 10:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Impresivan broj ljudi pohrlio je u Essex oprostiti se od tragično preminulog Keitha Flinta koji si je oduzeo život 4. ožujka. Suze, zagrljaji i očaj preplavili su ulice Essexa, a brojni obožavatelji pjevali su njegove pjesme, opraštajući se na taj način od njega.

Kola s Flintovim lijesom vukli su konji, a pokop je kasnio zbog velike gužve koja je nastala u procesiji.

Najviše pažnje fotografa privukla je Flintova misteriozna supruga Mayumi Kai koja se od njegove smrti nije oglašavala. Mayumi Kai cijelo vrijeme je plakala i nije sakrivala suze, ispraćajući svog životnog druga.

Foto: Imago / Mayumi Kai bila je posve slomljena

Flint i lijepa Japanka u braku su bili od 2006. godine, ali se nagađa da posljednje dvije godine nisu bili zajedno. Vijest o njegovom smrti dočekala ju je u Japanu, a šuškalo se da ju je preminuli glazbenik zvao prije nego što je počinio samoubojstvo.

Flint i Mayumi Kai upoznali su se na turneji Prodigyja u Japanu te vjenčali na Božić 2006. godine. Prva tri mjeseca nisu se uopće razumjeli jer je Mayumi loše govorila engleski, ali su bili beskrajno zaljubljeni.

Inače, članovi Prodidyja su prije posljednjeg ispraćaja svoga vođe pozvali fanove da se s Flintom oproste na način s kojim bi pokojni glazbenik bio oduševljen - dakle, u njegovom stilu.

Iako su u crkvi bili samo članovi obitelji i bliski prijatelji, svi obožavatelji koji su se okupili mogli su preko razglasa pratiti cermoniju ispraćaja pokojnog Flinta.

Slike pokazuju stotine obožavatelja koji se međusobno tješe, ali i zabavlju na način kako je to činio Keith Flint i njegova grupa Prodigy.

Mnogi su u njegovu čast obojali kosu u neku od Flintovih prepoznatljivih boja ili su napravili irokezu u njegovome stilu. Mnogi su nosili pirsinge na istim mjestima kao Keith, a alkohol je tekao rijekama.

Foto: Imago / Obožavatelji Keitha Flinta na ispraćaju
Kopirati
Drag cursor here to close