Kupite na vrijeme!

Iskoristite vrijeme za povoljnije ulaznice velikog koncerta Massima u Čapljini

Veliki koncert održat će se u Športskoj dvorani Čapljina, 8. veljače s početkom u 20 sati.
Lifestyle / Zabava | 09. 01. 2019. u 12:52 Promo

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Massimo Savić  / Foto: Bljesak.info

Dani do koncerta Massima Savića se odbrojavaju, a potražnja za ulaznicama je velika, a taj veliki koncert održat će se u Športskoj dvorani Čapljina, 8. veljače s početkom u 20 sati.

Massimov karakterističan glas i emotivne pjesme odličan su odabir za pred dan zaljubljenih. Bez obzira na temperature koje nas čekaju toga dana, zasigurno je da će Massimo ugrijati sve posjetitelje u dvorani.

Ovo je koncert za koji se traži ulaznica više, što nije ni čudno, obzirom da ovaj izvođač rasproda sve ulaznice na svojim koncertima.

Naime, prvi kontigent ulaznica je u prodaji po povoljnijim cijenama do kraja siječnja. Možete ih kupiti online na kupikartu.ba te na ostalim prodajnim mjestima: bar Hennessy i Absolute Club (Čapljina), Cocktail bar Hemingway (Mostar, Zagrebačka br. 14), Gardens (Međugorje) i u Caffe bar Premieru (Čitluk).

Dakle, ulaznice su dostupne po pretprodajnim cijenama – 15 KM (tribine i parter). Također su u prodaji i ograničen broj ulaznice za VIP GOLD po cijeni 35 KM (uključuju piće dobrodošlice i finger food).

Kopirati
Drag cursor here to close