Sretno, mladenci!

Kramarić stao na ludi kamen

Vjenčanje je bilo kod matičara uz najbližu obitelj i prijatelje, a mladenci su plijenili poglede u elegantnim izdanjima.
Lifestyle / Zabava | 01. 04. 2021. u 09:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Vecernji.hr / Andrej Kramarić i Mia Ćurković

Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić potpisao najvažniji ugovor svoga života: vjenčao se sa svojom djevojkom Mijom Ćurković.

Vjenčanje je bilo kod matičara uz najbližu obitelj i prijatelje, a mladenci su plijenili poglede u elegantnim izdanjima. Dok je Andrej izabrao klasičan smoking, Mia se odvažila pokazati zgodne noge u bež mini haljini dok je kosu nosila raspušteno s decentnim vjenčićem u kosi.

U jednoj je ruci imala jednostavan buket, dok je u drugoj držala ono najbitnije - ruku svoga izabranika, a oboje nisu skidali osmijeh s lica, prenosi Večernji.hr. 

I to nije sve: sretni par Mia i Andrej u ranu jesen postat će roditelji.

Video: Nogometaš Andrej Kramarić vjenčao se s Mijom Ćurković

O vezi Andreja i Mije počelo se je šuškati nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji. Njih dvoje kasnije su potvrdili da se ljubav dogodila u ljeto 2017. godine.

Kramarić je slučajno sreo Miju u kvartu, a nije znao da je poznaju svi njegovi prijatelji i njegovi roditelji.

"Ukratko, otprije su je poznavali svi moji prijatelji i naši se roditelji poznaju. Jedino je ja nisam prije vidio jer sam bio izvan Hrvatske. Slučajno sam naletio na nju, pitao sam najboljeg prijatelja tko je ta cura, a on mi se počeo smijati i nije mu bilo jasno kako je ne poznajem", izjavio je Andrej za Story prije tri godine.

Kopirati
Drag cursor here to close