Novi korona-party

Hrvatska: Na tulumu 64 studenta, među njima mladić zaražen koronom

Lifestyle / Zabava | 17. 04. 2021. u 20:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripadnici zagrebačke Policijske uprave proveli su raciju u studentskom udruženju gdje su zatekli i legitimirali 64 osobe, od kojih je za jednog 31-godišnjaka utvrđeno da ima izrečenu mjeru covid liječenja u kući.

Policija je raciju provela protekle noći u suradnji sa Stožerom civilne zaštite u studentskom udruženju u Gundulićevoj ulici.

Svim zatečenim osobama će u redovnom postupku biti izdati prekršajni nalozi u skladu sa odredbama Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti, prenose hrvatski mediji.

Oni se nisu pridržavali epidemiološke mjere zabrana održavanja svih javnih događaja i okupljanja na kojima je prisutno više od 25 osoba na jednom mjestu, a nitko od zatečenih osoba prilikom ulaska policijskih službenika nije koristio zaštitnu masku.

Protiv 25-godišnje djevojke i 26-godiđnjeg mladića, odgovornih osoba u Udruženju studenata, kao i protiv 31-godišnjaka za kojeg je utvrđeno da ima izrečenu mjeru covid liječenja u kući, bit će podnesene kaznene prijave zbog kaznenog djela širenje i prenošenje zarazne bolesti.

Kopirati
Drag cursor here to close