Babuke slušaju Bijele Čarape

Hercegovina u Zagrebu predstavljena kroz singl ''Bijele čarape''

Tekst za pjesmu ''Bijele čarape'' pisao je Ivan Martinović Tracki, mladi Hercegovac iz Mostara koji se 2015. godine doselio u Zagreb kako bi studirao pravo.
Lifestyle / Zabava | 15. 12. 2021. u 18:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izašle su ''Bijele čarape'' - prvi singl sa albuma prvijenca Tracki - ''Vaki Naki'' kojeg svi dugo očekuju i najavljuju putem društvenih mreža.

Nakon što su opisali ljepotu jedne neobične djevojke, kroz pjesmu ''Pravo dobra'' u kojoj je sudjelovao i Tracki, izdan je njegov dugoočekivani singl koji doprinosi fenomenu poznatijem kao Hercegovci u Zagrebu.

Tekst za pjesmu ''Bijele čarape'' pisao je Ivan Martinović Tracki, mladi Hercegovac iz Mostara koji se 2015. godine doselio u Zagreb kako bi studirao pravo.

Osim njega na tekstu je radio i Širokobriježanin Ivan Bilinovac 'Noti Limun' koji je glumio u spotu.

Svi znamo za to da su Hercegovci poznati upravo po bijelim čarapama koje se prožimaju kroz cijeli videspot pjesme. Osim toga svaki Hercegovac u Zagreb sa sobom nosi kilo škije jer znamo koliko su cigare u Hrvatskoj skupe. No ni to nije sve, poslušajte je li Široki glavni grad Zagreba?

Ono što Vam preostaje jeste da sutra kad krenete na posao, kavu ili u školu, obučete bijele čarape, pustite novi Trackijev singl ''Bijele čarape'', podijelite ga sa svojim prijateljima jer kako kažu - ''Svaki šminker, gaser i blećak zna sta je Stećak''.

Za glazbu je zadužen Young Swisher Beats, mix: Darko Majersky, master: FM Mastering (Filip Motovunski), producent: Danijel Handjal, režija: Nik Rozić, scenarij: TRACKI, Nik Rozić, kamera: Nik Rozić i Goran Stojkić, montaža: Nik Rozić, colour Fx: Nik Rozic, Brane.

U spotu glumili: Tracki, Noti Limun, Članovi HKUD Sv. Ante Cim, Marko Kotar, Gime, Žoblenkica, Stecak, DJ Leone, Fiskauskas Arauskas, Mali Ilija, Lijepa Tena, Sadoou, Iggy Drljo, Jera Drljo, Tiba, Sćepo, Veliki bijeli pas "BAJKA", raja iz Mostara, raja iz Čapljine, raja sa Trnja, raja s prava, raja s ekonomije.

Kopirati
Drag cursor here to close