Provokativna pa što?

Heidi Klum se ne sekira zbog kritičara koji kažu ''skloni se, stara''

"Zašto moraju uvijek 20-godišnjakinje ili one s 30 godina biti u kampanjama? Nemam ništa protiv mladih žena u tom poslu, ali zašto to ne mogu raditi i zrelije žene?"
Lifestyle / Zabava | 28. 02. 2018. u 00:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Njemački model Heidi Klum drži se one ''ne daj se godinama''. Ona se i dalje često slika u lascivnim pozama i u pravilu sa što manje odjeće. Smatra kako i nešto starije gospođe mogu biti seksi i privlačne.

Na društvenim mrežama, posebice na Instagramu, sljedbenici znaju biti i oštri prema njoj, a mnogi i s neugodnim komentarima.

"Misliš li ti da ti je još uvijek 20 godina, stara ženo", komentari su koji ju ne uzbuđuje previše, ali se osjeća pozvanom da takvima odgovori.

"Uvijek iznova mi ljudi govore kako su mi 44 godine i kako se približavam 45-oj. Zahtijevaju da svoj posao prepustim mlađima. Ali, nalazim kako postoji mnogo žena moje dobi ili starijih, koje se žele osjećati seksi. Podržavam ih, zar mi imamo rok trajanja? U svojoj se koži još uvijek osjećam seksi", kaže Heidi.

Majka četvero djece traži da se još više starijih žena nađe na plakatima i u reklamnim kampanjama.

"Zašto moraju uvijek 20-godišnjakinje ili one s 30 godina biti u kampanjama? Nemam ništa protiv mladih žena u tom poslu, ali zašto to ne mogu raditi i zrelije žene? Ja ću nastaviti raditi sve dok budem imala želje i volje za to", odlučna je Klum.

Kopirati
Drag cursor here to close