Što sad ljubav ima s tim?

Georgina rođendan slavila bez Ronalda i bez zaručničkog prstena

List piše i da je Georgina Rodriguez tri mjeseca nakon zaruka prestala nositi zaručnički prsten vrijedan 700.000 eura, što dodatno podgrijava špekulacije o tome da nije sve tako idilično.
Lifestyle / Zabava | 29. 01. 2019. u 22:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Portugalski list Correio da Manha piše kako je veza Cristiana Ronalda i njegove zaručnice Georgine Rodriguez u krizi, čemu svjedoči i informacija da je lijepa Argentinka svoj rođendan proslavila u domovini, dok je nogometaš Juventusa boravio u Rimu.

Dok je Ronaldo u nedjelju sa svojim suigračima iz Juventusa igrao meč protiv Lazija, Georgina je bila u Argentini gdje je proslavila svoj 25. rođendan.

Isti izvor piše i da je Georgina Rodriguez tri mjeseca nakon zaruka prestala nositi zaručnički prsten vrijedan 700.000 eura, što dodatno podgrijava špekulacije o tome da nije sve tako idilično.

Ipak, Cristiano Ronaldo je svojoj zaručnici čestitao rođendan putem Instagrama, gdje je objavio njihovu zajedničku fotografiju koja je nastala nešto ranije.

"Čestitke najljepšoj ženi koju je Bog poslao na moj put", napisao je Portugalac u opisu fotografije. Cura mu je, međutim, ignorirala čestitku...

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Felicidades a la mujer más maravillosa que Dios pudo poner en mi camino

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Georgina se na svoj rođendan u Buenos Airesu slikala u crnoj odjeći.

Uočljivo je kako na ruci lijepe Georgine nema prstena koji je vidljiv na fotografiji objavljenoj 17. siječnja.

Nije posve jasno o kakvoj se situaciji između njih dvoje radi s obzirom da je prošloga tjedna Georgina bila u Ronaldovoj pratnji u Madridu, gdje mu je izrečena visoka novčana (19 milijuna eura) i uvjetna zatvorska kazna.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Buenas nches... #night #love #dinner

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Njiih dvoje su u vezi od jeseni 2016. godine, a u studenome 2017. dobili su kćerkicu Alanu Martinu.

Međutim, otkad su se intenzivirale optužbe Amerikanke Kathryn Mayorga koju je, kako navodi, Ronaldo prisilio na seks 2009. godine u Las Vegasu, portugalski se nogometaš našao u nezgodnoj situaciji. U međuvremenu je američka policija zatražila i DNA analizu, a Georgina Rodriguez pokušava u svemu tome ostati hladne glave.

Kad su se pojavile nove optužbe, ona je Cristianu javno poručila kako ga voli jer on stalno pokazuje svoju osobnu snagu i uspijeva svladati sve prepreke.

I dok mediji mlate praznu slamu vijestima kako je 'nestao' zaručnički prsten s Georginine ruke, realno pitanje bilo bi: Što je s emotivnom stranom četvoro djece Cristiana Ronalda?

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

❤️❤️❤️❤️❤️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Kopirati
Drag cursor here to close