"Đe se kupaš, đe skoljke skupljaš"

Gdje se odmaraju nogometne zvijezde nakon ispadanja s Eura?

CR7 je proteklih dana na Instagramu objavio seriju fotografija na kojima se prikazuje kako se sunča i odmara na jahti. "Vrijeme je da se odmorim sa svojim najmilijima", napisao je.
Lifestyle / Zabava | 09. 07. 2021. u 00:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometne zvijezde čije su se reprezentacije već oprostile od Eura koriste slobodne dane i uživaju u godišnjem odmoru na luksuznim mjestima.

Tako je Cristiano Ronaldo sada na odmoru sa svojom djevojkom Georginom Rodriguez i djecom Cristianom Ronaldom mlađim, Evom, Alanom i Mateom.

CR7 je proteklih dana na Instagramu objavio seriju fotografija na kojima se prikazuje kako se sunča i odmara na jahti. "Vrijeme je da se odmorim sa svojim najmilijima", napisao je ispod jedne od slika.

Gdje točno Ronaldo odmara, svojim sljedbenicima nije otkrio.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Dakako, Ronaldo nije jedina nogometna zvijezda koja na odmor pokušava zaboraviti eliminaciju s Europskog prvenstva.

Primjerice, francuski veznjak Paul Pogba snimljen je početkom ovog tjedna u poznatom noćnom klubu "Liv" u Miamiju gdje je tulumario s brazilskom nogometnom legendom Ronaldinhom. Tu su bili i njegov bivši suigrač iz Juventusa Paulo Dybala i Blaise Matuidi.

Pogba je odletio na Floridu sa suprugom Marijom Salaues, gdje puni baterije prije nego što se vrati na treninge Manchester Uniteda.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ronaldo de Assis Moreira (@ronaldinho)

Belgijci Romelu Lukaku i Thibaut Courtois fotografirani su kako se opuštaju na ležaljkama u talijanskom odmaralištu Porto Cervo na Sardiniji.

Lukaku je doputovao na Sardiniju sa svojom djevojkom Julijom Vandenweghe, navodi Daily Mail. Njih dvojica ne objavljuju slike s odmora, ali Courtois je svojim sljedbenicima poslao sunčane pozdrave na Instagramu.

"Osjećam se blagoslovljeno", napisao je vratar ispod  fotografije s mora u blizini Baleara. Na fotografijama paparazza također se vidi kako zabavlja na jahti. Naravno, na odmoru ne bi smjela nedostajati ni njegova djevojka Mishel Gerzig.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Thibaut Courtois (@thibautcourtois)

Nizozemski napadač Memphis Depay, novi član Barcelone, pojavio se s prijateljima na Lošinju u Hrvatskoj. Pokazao je kako igra košarku, a njegova objava skupila je skoro pola milijuna lajkova.

Očito 27-godišnjaku na odmoru nije dosadno.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Memphis Depay (@memphisdepay)

Jednako tako uživa i nizozemski reprezentativac Frenkie de Jong, koji je također je otišao na odmor, ali sa svojom najdražom.

Objavio je romantičnu fotografiju na kojoj se vidi zajedno s djevojkom Mikky Kiemeney.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Frenkie de Jong (@frenkiedejong)

Frenkiejev kolega de Jonga Matthijs de Ligt također se u potpunosti posvećuje svojoj djevojci za vrijeme praznika.

"Odmor s mojom ljubavi", napisao je ispod fotografije na kojoj su on i Annekee Molenaar na romantičnoj večeri u restoranu.

S druge strane, Molenaar je sa svojim sljedbenicima podijelila sliku na kojoj se može vidjeti kako se mazi s nogometnom zvijezdom na ležaljci.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by AnneKee Molenaar (@annekeemolenaar)

Kopirati
Drag cursor here to close