Festival u srcu Mostara

From Herz with Love festival na najvišoj pozornici grada Mostara

FORTICA – turistička i plesna destinacija III runde Herza!
Lifestyle / Zabava | 15. 05. 2024. u 10:09 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ljeto je rezervirano za treće izdanje festivala koji počinje od 05. do 06. srpnja, a svake godine iznova osvaja srca publike svojim atraktivnim lokacijama i fenomenalnim DJ-evima i producentima iz regiona i svijeta - FROM HERZ WITH LOVE! Ovogodišnje izdanje From Herz with Love festivala rasplesat će nas na najvišoj open air pozornici grada Mostara pod zvijezdama – Fortici, prepoznatoj kao jedna od pet najljepših turističkih destinacija u regiji.

From Herz with Love prvi je festival moderne i elektronske glazbe lociran u Mostaru, a proizašao je iz dugogodišnjeg predanog promicanja kulture od strane kolektiva ROOF AW. Tijekom proteklih godina, kolektiv ostvario je značajne rezultate, a na tim temeljima prije tri godine razvio se novi festivalski brend koji okuplja najistaknutija imena domaće i regionalne elektronske scene te privlači kako domaće tako i strane posjetitelje.

Za sve ljubitelje kvalitetnih žanrova elektronske muzike pripremljen je nevjerojatan i bogat lineup, a imena brojnih izvođača koji krase ovogodišnji Herz bit će uskoro otkrivena na službenim Instagram i Facebook stranicama festivala.

Očekujte fenomenalne nastupe, vrhunski zvuk i ambijent te ritmove Herza do jutarnjih sati na najljepšoj open air pozornici Hercegovine i festivalu koji slavi glazbu, ljubav i zajedništvo.

Za više detalja o early bird tickets, kao i o lineupu ovogodišnjeg festivala pratite @fromherzwithlove na Instagram i Facebook stranici.

Otplešimo zajedno treću rundu najsrčanijeg festivala u regiji!

 

Kopirati
Drag cursor here to close