I konduktera i stanicu

Francuzi imaju savršen recept kako zamijeniti Messija s njegovim dvojnikom

Voditeljica i producent francuskog TV kanala M6 bili su uvjereni kako su uz Rogera postavili Lionela, ali promašili su. Umjesto o Messiju, radilo se o Rezu Parasteshu, Irancu koji prilično sliči slavnome argentinskom čarobnjaku.
Lifestyle / Zabava | 31. 03. 2020. u 06:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: twitter.com/NOT_MOTD / Tko je s Rogerom Federerom na slici?

Ako se za neke sportaše može kazati kako su planetarno poznati, onda je Lionel Messi (32) zasigurno jedan od njih. I stari i mladi, čak i oni koje nogomet nimalo ne zanima, lako će prepoznati Messija na slici ili snimkama.

Međutim, postoje neki mediji, primjerice francuski TV kanal M6, koji nisu baš posve sigurni kako Messi izgleda. U glavnim crtama još i nekako, ali uistinu precizno - baš i ne.

M6 je ovih dana prikazivao emisiju o popularnim sportašima u vrijeme korona krize, a u jednome trenutku na ekranu su se našli veliki tenisač Roger Federer (38) i jedan prilično anonimni Iranac.

Dakako, voditeljica i producent su bili uvjereni kako su uz Rogera postavili Lionela, ali promašili su.

Radilo se o Rezu Parasteshu, Irancu koji prilično sliči slavnome argentinskom čarobnjaku.

Međutim, u ovom vremenu ipak je važnije ono što mediji o Messiju i Federeru objavljuju, posebice s obzirom na njihove humanitarne donacije.

Messi će za jednu bolnicu u Argentini odvojiti milijun eura, dok su supružnici Federer, Roger i Milka, odlučili uplatiti milijuna švicarskih franaka za najugroženije obitelji u svojoj domovini.

Kopirati
Drag cursor here to close