Bilo je euforično 2023.

Fenomenalno! To je odgovor na pitanje 'Kako je prošla završnica Mostar Summer Festa?'

Lifestyle / Zabava | 02. 07. 2023. u 13:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu se Mostar probudio osunčan, da bi se oko 9 sati navukli tamni oblaci i počeli obilno natapati grad, prijeteći velikim nevremenom. A onda se oko podneva dogodilo čudo: sunce! Ali tek do 20 sati, kada kiša opet počinje i na mahove topi publiku sve do kraja. MSF publiku koja je bila fantastična i vjerna, koja je u velikom broju došla unatoč kiši jer voli muziku i festival. Koja je pokazala da je jača i od kiše.

Festivalsku večer je otvorila Andra Kiddo, nadolazeća electropop autorica iz Banja Luke, koja je MSF publici predstavila svoj album prvijenac Tama.

Foto: PR / Završen 11. Mostar Summer Fest

S tvrdim beatom, na stage je potom stupio Grše, sip sipao je Bacardi i jakim energičnim nastupom oduvao parter i poručio onima koji su ostali kući: 'Najjači ste brate, ne može vam ni kiša ništa! Ovi što su ostali doma, nek' im bude žao.'

A ti koji su ostali kući kao da su ga čuli, jer tad se festivalska zona počela puniti i nagužvavati. Razlog je očit – Goran Bare & Majke. Taj obećani rock mesija Bare je bio u zavidnoj formi i u nešto više od sat i pol presjekao cijelu svoju bogatu karijeru, redajući sve najvažnije numere: Krvarim od dosade, Vrijeme je da se krene, Teške boje, Mršavi pas... Na ogromno oduševljenje festivaldžija.

Foto: PR / Završen 11. Mostar Summer Fest
Foto: PR / Završen 11. Mostar Summer Fest

Za grand finale, baš kao i lani, predodređen je bio Krankšvester. S razlogom, jer 3ki i Sett to tako prokleto dobro rade. Razvaljuju finala. Bilo je (opet) brutalno, razmjenjivali su tone i tone energije s publikom, šutke su bile tvrde. Fenomenalni finalni rep šou. Naklon do poda, majstori.

Foto: PR / Završen 11. Mostar Summer Fest

Organizatori festivala ističu činjenicu da su tri festivalska dana protekla bez incidenata, bez zloupotrebe narkotika, bez ijedne intervencije hitne pomoći, kao i bez bilo kakvih drugih problema.

Oko 10. 000 posjetitelja iz cijele regije je prošlo kroz festivalske kapije za tri noći festivala, posjetitelja koji vole i žive muziku. I vole festival taman padale ćuskije. Festivalska magija je u njihovim srcima, Mostar Summer Fest je njihov dom.

Bilo je euforično 2023., vidimo se na Mostar Summer Festu 2024!

Kopirati
Drag cursor here to close