Daleko od očiju javnosti

Stiže treća beba slavnog para

Par zasad nije potvrdio sretnu vijest, ali fotografije objavljene u španjolskom magazinu Hola! prikazuju par na jednom brodu u Miamiju, gdje se Anni vidi poveći trudnički trbuh.
Lifestyle / Zabava | 30. 01. 2020. u 09:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:Instagram/Facebook / Enrique opet skrivao trudnoću Kournikove

Pjevač Enrique Iglesias (44) čeka treće dijete s dugogodišnjom partnericom i bivšom tenisačicom Annom Kournikovom (38), pišu strani mediji.

Par zasad nije potvrdio sretnu vijest, ali fotografije objavljene u španjolskom magazinu Hola! prikazuju par na jednom brodu u Miamiju, gdje se Anni vidi poveći trudnički trbuh.

Čuvanje trudnoće u tajnosti i daleko od očiju javnosti za ovaj par nije nikakva novost, s obzirom na to da su vijesti kako čekaju blizance, sada dvogodišnje Lucy i Nicholasa,  tajili sve do trenutka nakon što su se rodili 2017. Šuškalo se kako im je blizance rodila surogat majka, no Anna je fotografijom na kojoj pozira s trudničkim trbuhom to demantirala.

Pričajući o ulozi oca Iglesias je svojedobno otkrio kako se nada da je dobar tata te rekao da je puno odgovorniji nego što je bio nekad.

''To je jedan od najboljih osjećaja na svijetu. Odgovorniji sam, vozim sporije. Razmišljam o glupim stvarima prije nego što ih zaista napravim'' rekao je pjevač. Enrique rijetko govori o ljubavi s Annom. Vezu su započeli 2001., nakon što su se poznali na snimaju spota za njegov hit 'Escape'.

''Svaka veza prolazi kroz bolje i kroz lošije periode. Teško mi je vjerovati da postoji savršena veza, mislim da takvo što ne postoji. Anna je sjajna djevojka. Razumije me, zna tko sam ja i spremna je žrtvovati svoje vrijeme da bi ja mogao raditi na glazbi. To je ogromna žrtva i zbog toga je neizmjerno poštujem''. rekao je Iglesias u jednoj od rijetkih izjava o svojoj partnerici i njihovoj vezi.

''Bili mi zajedno ili ne, Anna bi bila idealna majka. Siguran sam u to'', rekao je jednom prilikom. Iglesias je dodao kako mu je veza s Kournikovom jedina ozbiljna u cijelom njegovom životu, prenosi 24 sata.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close