Gledate li?

Druga polufinalna večer Eurosonga samo što nije počela: Evo tko su favoriti

U drugom polufinalu glasuju žiri i publika iz 18 zemalja sudionica, te Francuske i Italije koje kao dio BIG5 skupine imaju izravan plasman u finale.
Lifestyle / Zabava | 12. 05. 2022. u 20:52 Bljesak.info
Konstrakta - In Corpore Sano - Serbi

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Druga polufinalna večer Eurosonga bit će također održana u dvorani PaloOlimpico, a čut ćemo 18 pjesama koje će izvesti predstavnici Finske, Izraela, Srbije, Azerbajdžana, Gruzije, Malte, San Marina, Australije, Cipra, Irske, Sjeverne Makedonije, Estonije, Rumunjske, Poljske, Crne Gore, Belgije, Švedske i Češke.

U drugom polufinalu glasuju žiri i publika iz 18 zemalja sudionica, te Francuske i Italije koje kao dio BIG5 skupine imaju izravan plasman u finale, prenosi Showbuzz.hr

Video: Ochman - River - Poland

Stručni žiri u sastavu od po pet glazbenih stručnjaka iz svake od zemalja glasao je već na generalnoj probi, a njihovim glasovima prirodat će se glasovi SMS i telefonskog glasanja gledatelja koje će početi po završetku posljednje izvedbe i trajalo je ukupno 15 minuta.

I kroz drugu polufinalnu večer vodit će nas isti voditelji kao i kroz prvu, Laura Pausini, Mika i Alessandro Cattelan i oni će objaviti nasumične rezultate glasanja, a konačni rezultati druge polufinalne večeri biti objavljeni tek nakon finala.

Kao najveći favoriti slovi Cornelia Jacobs iz Švedske, Ochman iz Poljske i Konstrakta iz susjedne nam Srbije, a hoće li ostvarati takve prognoze saznat ćemo vrlo uskoro.

Video: Cornelia Jakobs - Hold Me Closer - Sweden 

U prvoj polufinalnoj večeri prolaz u finale ostvarili su predstavnici Švicarske, Armenije, Islanda, Litve, Portugala, Norveške, Grčke, Ukrajine, Moldavije i Nizozemske.

Kopirati
Drag cursor here to close