Smještajni kapaciteti popunjeni

Doček Nove u Mostaru: Organizatori najavljuju spektakl

Prema riječima Organizacijskog tima ono što publiku očekuje jeste razigran i veseo ulazak u Novu 2022.
Lifestyle / Zabava | 30. 12. 2021. u 12:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Obećavamo da ćemo za Novu godinu napraviti jedan pravi spektakl. Radi se o programu koji je koncipiran od dvije večeri po dvije grupe'', kazao je Mili Tiro tehnički producent dočeka Nove godine u Mostaru na konferenciji za medije u četvrtak.

Prema riječima Organizacijskog tima ono što publiku očekuje jeste razigran i veseo ulazak u Novu 2022.

''Na sami doček krećemo u 21 sat nastupa provjerena grupa Twist. Oni su razigravanje za ono što slijedi a to je nastup Indire koju znamo iz Colonie, ali i sada dolazi s bendom. To će biti rasplesan i dinamičan nastup. Dan poslije opet dvije grupa ali počinjemo u 20 sati. Prvo ide grup Dva i po čo'eka, a tri su čovjeka u bendu. Nakon njih nastupa čovjek koji se među rijetkima može pohvaliti uzlaznom glazbenom karijerom Josip Palameta'', kazao je Tiro dan uočio dočeka Nove godine u Mostaru.

Organizatori su naveli i kako će 31.12. u podne biti priređena Dječija nova godina.

''Zanimljiv program uz ples, glazbu, magiju, Djeda mraza, hor…Oslikavati će se dječija lica, Djed mraz će donijeti poklone za djecu'', kazala je Sanela Ćorić Mešić iz Organizacijskog tima.

Dodala je i kako raspolažu informacijama ''da je u Mostaru skoro nemoguće naći mjesto za doček Nove godine.''

''Postoji interes za dolazak ljudi iz drugih gradova, slijedi nam lijepo vrijeme. Pozivamo sve da dođu, ne samo Mostarke i Mostarce – da zajedno uđemo u nadamo se bolju 2022'', poručili su organizatori dočeka Nove godine u Mostaru.

Kratko su se osvrnuli i na proteklih 15 dana blagdanske idile, te izrazili zadovoljstvo što su, kako kažu uspjeli napraviti oko 30 izuzetno posjećenih programa.

''Manifestacija Advent u Mostaru doseže kulminaciju ovih dana. Iza nas je niz dobrih programa a posebno bili zapaženi koncerti. Svi programi su bili jako dobro posjećeni. Dobra glazba i izvrsna gastronomska ponuda sve je stvorilo sinergiju i eksploziju dobrog raspoloženja koja se prenijela na cijeli grad. Najvažnije je da vlada dobro raspoloženje u gradu'', rečeno je u četvrtak na konferenciji za medije u Mostaru.

Također, napomenuli su i da se danas aktvno radi na pripremi terena gdje će biti upriličen doček, odnosno postavljanju pijeska na površinu - kako ne bismo gledali ''blatnjave prizore''.

 

Kopirati
Drag cursor here to close