Giovanna Rigato

Djevojka 'pala' po Berlusconiju za milijun eura

Giovanna Rigato, koja je sudjelovala u tim ''skupovima'', tvrdi da ne iznuđuje novac, već traži kompenzaciju…
Lifestyle / Zabava | 12. 04. 2021. u 13:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odvjetnici bivšeg talijanskog premijera Silvija Berlusconija pokrenuli su tužbu protiv jedne od "njegovih djevojaka", Giovanne Rigato, zbog pokušaja iznude, prenosi Tanjug.

Naime, Rigato je od Berlusconija tražila 500.000, a onda i milijun eura, što je prema tvrdnji odvjetnika iznuda, pišu talijanski mediji.

Rigato je jedna od svjedokinja u sudskom postupku protiv Berlusconija, takozvanom "slučaju Ruby", i prema pisanju medija nije jedina koja je u zamjenu za svoju šutnju primila, ili traži novac.

Naime, protiv bivšeg premijera i lidera stranke "Forza Italija" vodi se postupak pred sudom pod optužbom da je imao seksualne odnose s maloljetnicom zvanom Ruby.

To je nadimak marokanke Karime El Mahroug, poznate kao Ruby Heartstealer, koja je sudjelovala, s drugim djevojkama, u takozvanim "elegantnim večerama" u Berlusconijevoj vili gdje je, prema svjedočenju, bilo prostitucije, podvođenja i sličnog.

Giovanna Rigato, koja je sudjelovala u tim ''skupovima'', tvrdi da ne iznuđuje novac, već traži kompenzaciju za sve što je pretrpjela nakon što je 2010. godine stavljena na listu svjedoka, a zatim i optužena u "procesu Ruby".

Rigato je povjerila medijima da s Berlusconijem nije imala ljubavni odnos, da je sve završavano na poljupcima te da bi je Berlusconi "povremeno stavio na koljena i tepao joj moja djevojčica".

Ona tvrdi da joj je Berlusconi obećao pomoć, čak i posao novinara na nekoj od njegovih televizija, i ona u tome ne vidi ništa loše jer je, po njenim riječima, "Berlusconi dobra i darežljiva osoba koja pomaže onima koji su u nevolji".

Proces "Ruby" traje već nekoliko godina, a u zadnje vreme, nekoliko puta je ročište otkazano, jer bi se Berlusconi dan prije suđenja našao u bolnici pod izgovorom da obavlja zdravstvene preglede, ili da se ne osjeća dobro.

Kopirati
Drag cursor here to close