Koncert

Divlje Jagode gosti na koncertu Scorpionsa

Zele Lipovača za slovensku publiku priprema specijalnu listu.
Lifestyle / Zabava | 17. 11. 2017. u 13:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Divlje Jagode, pioniri hard rock i metal glazbe na ovim prostorima uoči početka proslave četrdeset godina od izdavanja prvoga albuma, stižu nam u goste kao specijalni gost grupe Scorpions na Stožicama.

Nakon nastupa u zagrebačkoj Areni ovog proljeća s još jednim velikanima Deep Purple, Divlje Jagode imale su neprestano u pokretu i na open air koncertima širom regije svirali su pred stotinama tisuća fanova.

Postave benda Divlje Jagode kroz ovih četrdeset godina su se mijenjale, no kreativna i pogonska snaga kao srce ovog benda ostala je ista. Osnivač benda i gitarist Zele Lipovača, koji je napisao sve pjesme Divljih Jagoda.

Odabir Divljih Jagoda kao specijalnih gostiju Scorpionsa jasno nam daje do znanja tko je najidealnija grupa koja može dijeliti pozornicu s velikom Scorpionsima, jer uz hrpu žestokih hitova kao 'Motori', 'Konji', 'Kap po Kap', 'Auto Sto', 'Let na drugi svijet' itd, Divlje Jagode su jednako tako kao i Scorpions poznati po svojim legendanim baladama 'Jedina moja', 'Krivo je more', 'Ne Želiš Kraj', 'Zauvijek Tvoj', 'Zvijezda Sjevera', 'Kada te netko spomene' itd.

Zele Lipovača za slovensku publiku priprema specijalnu listu.

''Divlje Jagode uvijek su imale vijerne fanove u Sloveniji kojima nikad nije bio prijeći mnoge kilometre i slijediti bend gdje god da svira u Europi. Sada mi dolazimo u njihovi najveću dvoranu da upravo odavde krenemo s proslavom četrdeset godina od prvog albuma'', rekao je.

Za 2018. Divlje jagode pripremaju novi materijala.

Kopirati
Drag cursor here to close