Najavljujemo

Dani Vranice 2024, za sve ljubitelje prirode, sporta i dobre zabave

Udruga planinara Raduša najavljuje manifestaciju "Dani Vranice 2024", koja će se održati od 14. do 16. lipnja na području Radovine, planine Vranica.
Lifestyle / Zabava | 11. 06. 2024. u 11:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruga planinara Raduša s ponosom najavljuje nadolazeću manifestaciju "Dani Vranice 2024", koja će se održati od 14. do 16. lipnja na području Radovine, planine Vranica.

Ovaj trodnevni događaj donosi bogat program prepun aktivnosti za sve ljubitelje prirode, sporta i dobre zabave.

Petak, 14. lipnja: Manifestacija započinje u petak poslijepodne postavljanjem kampa i dočekom planinara.

Posjetitelji će imati priliku smjestiti se u predivnom ambijentu doline Radovina, uživati u druženju i pripremama za predstojeće aktivnosti.

Subota, 15. lipnja: Subota donosi niz uzbudljivih aktivnosti. Dan započinje organiziranim planinarenjem po slikovitim stazama planine Vranice, koje pružaju spektakularne poglede i iskustvo bliskog dodira s prirodom.

Nakon planinarenja, slijedi natjecanje u starim sportovima, koje će prisutnima omogućiti da se okušaju u tradicionalnim disciplinama i uživaju u zdravom natjecateljskom duhu.

Poseban događaj dana bit će zajedničko gledanje nogometne utakmice Europskog prvenstva između Hrvatske i Španjolske.

Utakmica će se prenositi na velikom ekranu u kampu, pružajući priliku za zajedničko navijanje i stvaranje nezaboravnih trenutaka.

Večer donosi glazbenu poslasticu – popularni R.O.S.T. bend, sastavljen od učitelja iz Mostar Rock School-a, zabavljat će okupljene svojim interpretacijama funky, blues i rock pjesama.

Ovaj nastup obećava nezaboravnu atmosferu i dobru zabavu do kasnih sati.

Nedjelja, 16. lipnja: Nedjelja je posvećena planinarskim turama, koje će pružiti dodatnu priliku za uživanje u prirodnim ljepotama Vranice.

Po povratku s tura, domaćini će dočekati planinare s ukusnim planinarskim grahom, što će biti savršen završetak ovog trodnevnog događanja.

Manifestacija "Dani Vranice" nudi jedinstvenu priliku za bijeg u prirodu, aktivno sudjelovanje u sportskim i kulturnim događajima te uživanje u dobrom društvu i glazbi.

Iz udruge su pozvali sve ljubitelje prirode, sporta i zabave da im se pridruže i zajedno s njima uživaju u čarima Vranice.

Kopirati
Drag cursor here to close