Društvene mreže

Celebovi čestitali Uskrs i pohvalili se svojim jajima

Grubniću je vrckava Sonja razbila pisanicu, no bio je u uvjerenju da je on pobijednik.
Lifestyle / Zabava | 21. 04. 2019. u 22:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kakav bi to značajan dan u godini bio, a da to ne bude objavljeno na društvenim mrežama regionalnih celebova.

Pjevačica Severina Kojić Uskrs je ove godine dočekala kod majke Ane. Na Instagramu je objavila fotku sina Aleksandra sa svojom bakom, uz opis: “Sretan Uskrs... najsretniji... da vas sluzi dobro zdravlje i da vas griju zagrljaji vaših najmilijih”.

Sevka se dan ranije na društvenim mrežama pohvalila Aleksandrovim ukrašavanjem jaja i navela da se radujemo Uskrsu.

Maja Šuput Uskrs je dočekala radno, nastupom u zadarskom klubu.

Prije nastupa, Maja je upoznala svog upožavatelja Matea, koji je istetovirao datum pjevačicinog rođenja.

“Meni je ovo daleko najluđi poklon za Uskrs. Želim i Vama Uskrs pun ljubavi i da ste sa ljudima koje volite”, poručila je Maja na Instagramu.

Majin frend, Marko Grubnić, uskrsno jutro proveo je radno. On je nedjelju proveo na setu snimanja showa “Ples sa zvijezdama”.

Upravo na tom setu pokazao je svoje neznanje sa tucanjem jajima. Naime, u videozapisu kojeg je objavio na svojoj Instagram priči, tucao se sa glumicom i influensericom Sonjom Kovač.

 
 
 
View this post on Instagram

Nedjelja je, upravo sam se probudio i odlučio da ću vam otkriti jednu tajnu... Moj večerašnji ples u @plessazvijezdama biti će s posvetom... Jednoj osobi s kojom sam pisao lijepu priču, a danas u tišini ispisujemo povijest... Bila je to ljubav najnježnija, a opet najgrublja do sada... Izvući ću večeras iz sebe tu bolnu i tužnu emociju koju sam ustvari odavno očistio i pospremio ju negdje duboko u srcu. Znam da djelujem uvijek snažno, ali eto, i mene su jednom ranili, i to na smrt, boljelo je kao nikada ništa do tada, točno se sjećam da sam izgubio dah od boli... Ožiljak se urezao zauvijek. Vraćam se večeras toj bolnoj emociji i plesat cu za Vas Bečki valcer upravo tako ranjen i ogoljen. Jednostavno tako želim, tako će biti najiskrenije, jer večeras će se na plesnom podiju dogoditi ljubavna priča, koja baš kao i moja nema sretan kraj... Siguran sam da je svatko iskusio nešto slično, nešto što ga je promjenilo na način da se nikada više ne može vratiti osobi koja je bio... Ipak, ja znam da će jednoga dana doći netko tko će me zagrliti tako snažno da će sve moje slomljene djelove ponovno spojiti u jedno... Bit će ovo moj najemotivniji ples ikada, vidimo se na @novatv_ u 20.15 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

Grubniću je vrckava Sonja razbila pisanicu, no bio je u uvjerenju da je on pobijednik.

 
 
 
View this post on Instagram

Ja sam rođena u ljeto i jednostavno sam-ljetni tip #lille

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLE (@lidijabacic_lile) on

Lidija Bačić nije se čestitala Uskrs na društvenim mrežama, ali je dan ranije objavila fotku svog isklesanog tijela i poručila “Ja sam rođena u ljeto i jednostavno sam - ljetni tip”.

 
 
 
View this post on Instagram

Uskrs cemo tradicionalno provesti zajedno u @vanillasplit  Cekam vas i volim vas  #opium #jelenarozga

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Pjevačica Jelena Rozga također nije mirovala na najvećem katoličkom blagdanu. Na Veliku subotu, imala je tradicionalni nastup u splitskom klubu.

Nina Badrić Uskrs je dočekala na Djevičanskim otocima.

 
 
 
View this post on Instagram

Party can start  Our girl is celebrating birthday 

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

Badrić već nekoliko dana uživa sa svojim društvom u tropskim krajevima, a za Uskrs je objavila fotku krunice sa citatom iz Biblije i poželjela “sretan i miran Uskrs”.

Sudeći po njezinim fotkama sa partya, njezin Uskrs zasigurno nije bio miran.

Blagdansko jutro, radno je dočekao i pjevač Ivan Zak. Nastupio je u Sloveniji, dan ranije objavio je fotku sa srbijanskim kolegom Bobanom Rajovićem kojega, tvrdi, nije već dugo vidio. Hrvatski pjevač zapjevao je i Rajevićev hit.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Celje upravo... #ivanzak @pivnicaceljanka

A post shared by Ivan Zak (@ivanzakofficial) on

Kopirati
Drag cursor here to close