Naglasak na djecu

Čapljinski Advent od 17. do 22. prosinca s mnoštvom događaja

"Po prvi put u Čapljini ćemo imati zajedničko kićenje bora na koje želimo pozvati sve građane'', navode organizatori.
Lifestyle / Zabava | 22. 11. 2021. u 12:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Manifestacija "Advent u Čapljini", kojoj će u fokusu prvenstveno biti djeca, održavat će se od 17. do 22. prosinca na Trgu kralja Tomislava u tom gradu.

"Ovogodišnji Advent bit će u nešto drugačijem ruhu u odnosu na prethodne godine, a teme su isključivo obiteljske. U programu Adventa sudjelovat će dječji vrtići, osnovne i srednja škola, a donosimo i pregršt atrakcija za naše najmlađe od vlakića, tobogana, raznih radionica do fotografiranja s Djedom Božićnjakom", navode organizatori.

Dodaju kako će na Trgu kralja Tomislava biti postavljeno pet kućica gdje će biti dostupne razne delicije i gdje će se, uz prigodan glazbeni repertoar, moći popiti kuhano vino i razni domaći likeri.

"Po prvi put u Čapljini ćemo imati zajedničko kićenje bora na koje želimo pozvati sve građane, a ove godine trg će krasiti i jaslice koje simboliziraju obitelj, što je i tema čapljinskog Adventa. Posljednje večeri ove manifestacije organiziramo gastro večer, a detalje i satnice zabavnog sadržaja donosimo uskoro", stoji u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close