When I met you in the summer...

Calvin Harris stiže u Split

U prvoj europskoj inačici vodećeg sjevernoameričkog festivala nastup Calvina Harrisa dogodit će se pred tisućama posjetitelja na popularnoj splitskoj plaži Žnjan.
Lifestyle / Zabava | 29. 04. 2022. u 13:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatska će 6. kolovoza na splitskoj plaži Žnjan ugostiti planetarno popularnog glazbenika Calvina Harrisa u sklopu prvog Hard Summer Europe festivala, izvijestili su u četvrtak organizatori.

Festival organiziraju međunarodni promotori Alda i Insomniac koji stoje iza ranije najavljenog Pula Music Week-a koji će od 30. lipnja do 6. srpnja biti održan u Puli, prenosi Showbuzz.hr

U prvoj europskoj inačici vodećeg sjevernoameričkog festivala nastup Calvina Harrisa dogodit će se pred tisućama posjetitelja na popularnoj splitskoj plaži Žnjan. Organizatori navode da bi idilični spoj sunca, mora i plesne glazbe, ovaj događaj trebalo učiniti jednim od najnezaobilanijih partyja na plaži, ne samo na Jadranu već i puno šire.

Riječ je o glazbeniku koji je poharao ljestvice diljem svijeta s nebrojenim hitovima, skupivši preko 27 najboljih top10 singlova samo u Velikoj Britaniji.

Broji preko 35 milijardi kombiniranih audio i video streamova, što ga čini jednim od najgledanijih umjetnika na YouTubeu i jednim od najvećih streaming umjetnika Sony Musica.

Surađivao s brojnim svjetskim umjetnicima, uključujući Franka Oceana, Pharrella Williamsa, Rihannu, The Weeknd i Travisa Scotta.

Tijekom godina uspješne karijere osvajao je niz vrhunskih glazbenih nagrada i nominacija, uključujući 14 nominacija za MTV VMA i dvije pobjede te pet nominacija za nagradu Grammy. Osvajač je nagrade Grammy 2013. u kategoriji najboljeg glazbenog videa za skladbu "We Found Love".

Kopirati
Drag cursor here to close