Valentino Perutina

Buba i Jala uvalili Mostarca u nevolju

Sigurno je da je Valentino Perutina pjevač za velike stvari koji ima sve kvalitete i potencijal da postane prava muzička zvijezda.
Lifestyle / Zabava | 12. 03. 2020. u 18:00 Bljesak.info
Valentino Perutina "Moja nevoljo"

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarac Valentino Perutina, opet je udružio snage sa Bubom i Jalom, najpoznatijim reperskim dvojcem na Balkanu i spremio novi hit.

Perutina se prepustio u ruke poznatom dvojcu Bubi i Jali, te među prvima ušetao u najnoviji studio IMPERIA bosanskohercegovačkih repera. Iz njihove sad već druge suradnje proizašla je pjesma „Moja nevoljo“ koja ima potencijala da se zadrži u samom vrhu trendinga. Video produkciju za spot nove pjesme odradio je digitalni studio New Era koji je zaslužan za neke od najboljih spotova na Balkanu.

Dobre ljubavne pjesme nikad ne izlaze iz mode, pa  tako i ovaj put pjesma govori o slomljenom srcu i utapanju u vinu.

Valentinu je ovo već četvrti singl. Široj javnosti postao je poznat kao sudionik glazbenih natjecanja, a upravo je zahvaljujući pobjedi na natjecanju zapjevao u prepunoj zagrebačkoj Areni sa svojim glazbenim idolom, Sašom Matićem.

Muzički stručnjaci smatraju ga nasljednikom Saše Matića,  dok on polako ali sigurno gradi uspješnu karijeru, što potvrđuje interes publike i posjete na njegovim nastupima u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Srbiji, ali i širom Europe. Sigurno je da je Valentino Perutina pjevač za velike stvari koji ima sve kvalitete i potencijal da postane prava muzička zvijezda.

 

Kopirati
Drag cursor here to close