Brčko: Severini zabranili nastup u bojama Ukrajine, pa pjevala u trenirci

Pjevačica se navodno fotografirala s obožavateljima u stajlingu plave i žute boje, a navodi se da je sličan stajling bio spreman i za njezine glazbenike na pozornici.
Lifestyle / Zabava | 09. 03. 2022. u 14:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Instagram / Severina u Brčkom

Severina Vučković prije dva dana je nastupila u Brčkom povodom 22. godišnjice uspostave ovoga grada distriktom Bosne i Hercegovine. Pjevačica je snimke s nastupa podijelila na Instagramu te zahvalila mnogobrojnoj publici koja je stigla na njezin koncert.

"Ovo je prekrasan Trg mladih u Brčkom, gdje sam prvi put pjevala u ponedjeljak navečer. To je bila velika ljubav na prvi pogled. Prepun Trg mladih, vaše ruke i pjevanje zauvijek će mi ostati u srcu. Bilo je hladno, ali to nas nije spriječilo da to bude baaaš dobra noć", napisala je.

Severina je na koncertu nosila trenirku, a nekima se nije svidio njezin izgled pa su je iskritizirali u komentarima, prenosi Index.

"E još da si ispoštovala te mlade ljude i obukla se kako dolikuje jednoj profesionalnoj muzičkoj umjetnici... Bilo bi sve ok. Uzeti od Brčko distrikta BiH toliki novac i doći u pamučnoj trenerci 'kao iz kuće tek da si izašla' to je toliko nepoštovanje tih mladih ljudi i samog grada i krajnje neprofesionalno i bezobrazno", pišu u komentarima.

"Samo Severina u trenirci može napraviti spektakl", brane je fanovi. "I meni kad se negdje ne ide idem u trenirci", stoji u jednom komentaru. "Mogli ste ispoštovati ljude i prikladno se obući", pišu.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

No, Times.ba piše da je Severina u Brčko stigla u drugačijem stajlingu te da je na pozornicu htjela izaći u bojama ukrajinske zastave, ali da ju je u tome spriječio jedan političar. Pjevačica se navodno fotografirala s obožavateljima u stajlingu plave i žute boje, a navodi se da je sličan stajling bio spreman i za njezine glazbenike na pozornici.

"Domaćin iz vlade Brčko distrikta BiH primijetio je što se sprema pa je hitno od organizatora tražio da se to ne smije dogoditi i da izvođač ne smije u tom izdanju izaći na pozornicu Brčko distrikta BiH i tako nastupiti", navodi Times i dodaje da je siva trenirka koju je izabrala za nastup zapravo rezultat zabrane plave trenirke sa žutim detaljima.

Severina je, pozivajući publiku na koncert u Brčko, na Instagramu napisala da se i oni obuku u boje ukrajinske zastave.

"Lijepo se ovako probuditi, ali večeras želim biti s vama u Brčkom. Obucite se u plavu boju kao more i žutu kao sunce. I toplo se obucite, jer moramo biti zdravi. I umjetnica mora biti zdrava Konstrakta. Koja li je tajna zdrave kose Meghan Markle? Vidimo se večeras na Trgu mladih. Brčko, volim vas", napisala je.

Sada je dio o plavoj i žutoj boji uklonjen iz opisa te fotografije.

Iz Severininog tima još se nisu oglasili o tim navodima.

Kopirati
Drag cursor here to close