Dobra učiteljica

Brad je mnoge žene ljubio, a jedna tvrdi da ga je naučila umijeću ljubljenja

Dobra strana podučavanja Brada Pitta ljubljenju je što je taj 'posao' bio plaćen, jer ljubili su se na filmskom setu. "Ima puno težih načina zarađivanja novca za život, ne smijem se požaliti"...
Lifestyle / Zabava | 17. 04. 2020. u 06:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / Brad Pitt

Hollywoodski ljepotan Brad Pitt ljubio je puno žena u svome životu, a jedna tvrdi da ga je upravo ona educirala na tom planu.

Pitt se naučio ljubiti kroz 'praktičnu nastavu' s Elizabeth McGovern ("Downton Abbey"), kazala je glumica u tračerskoj emisiji koju moderira Kelly Clarkson (37).

Bilo je to otprilike prije pola godine, a Elizabeth je kazala kako je morao netko obaviti, ali dobra je strana podučavanja Brada Pitta ljubljenju što je taj 'posao' bio plaćen, jer ljubili su se na filmskom setu.

"Ima puno težih načina zarađivanja novca za život, ne smijem se požaliti", kazala je Elizabeth McGovern.

Foto: Imago / Brad Pitt s  Elizabeth McGovern

Na pitanje voditeljice Kelly Clarkson je li to znači da ga je upravo ona učinila umjetnikom poljupca, Elizabeth je odovorila potvrdno.

"Da! Ja sam ga učinila muškarcem kakav je danas. Sve je od mene naučio".

Brad i Elizabeth igrali su skupa 90-tih u romantičnoj komediji "Usluga (The Favor, 1994.)", u kojoj McGovern igra Emily koja ima bračne probleme sa suprugom Elliottom (Brad Pitt), zbog čega se upušta u jednu aferu.

Video: The 

A bilo je žena, ne zna im se broj...

Međutim, zasigurno Brad Pitt nije došao na snimanje filma s Elizabeth bez ikakvog iskustva u ljubljenju, naprotiv.

U njegovome životu bilo je, prije toga, ali naročito nakon toga dosta lijepih i zavodljivih žena.

Robin Givens

U vezi s Robin Givens, bivšom suprugom Mikea Tysona, bio je od 1986. do 1987. godine. U to vrijeme pričalo se da je Mike naletio na Brada u svom domu usred brakorazvodne parnice od Robin.

Foto: People / Robin Givens i Brad Pitta

Sinnita

U kasnim osamdesetima bio je i s pjevačicom Sinnitom koja je za njega imala samo riječi hvale.

"Seksi. Predivan čovjek s još ljepšim tijelom. Viđali smo se dvije godine. Bio je mlad, zabavan i jako, jako sladak", govorila je Sinnita.

Jill Schoelen

Glumica Jill Schoelen imala je priliku ljubiti Brada tri mjeseca tijekom kojih su se čak i zaručili. No kratkoj vezi došao je kraj dok je Jill snimala film 'The Phantom Of The Opera' u Budimpešti.

Od Christine do Angeline...

Brad Pitt je jedan od glumaca koji je svoje ljubavi često tražio 'tu oko sebe'. Nije ni čudo, jer glumice su u najvećem broju slučajeva istinske ljepotice.

Čini se kako su ipak žene češće 'jurile' njega, ali se nije trudio biti previše brz u 'bijegu'. Ovo su još neke od njegovih bivših:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

A post shared by Christina Applegate (@1capplegate) on

Christina Applegate

Brad je u kratkoj vezi bio i s Christinom Applegate, zvijezdom serije 'Bračne vode'. Ona je tada imala samo 18 godina, a zajedno su se pojavili na dodjeli MTV Movie Awards 1990. godine. Vjerovali ili ne, ona je bila ta koja je ostavila Brada i to zbog drugog muškarca.

Juliette Lewis

Krajem 1989. godine Brad je započeo vezu s Juliette Lewis. Zajedno su snimali 'Too Young to Die'. Imala je samo 16 kad su se prvi put upoznali.

Jitka Pohlodek

Tri godine kasnije Brad je imao kratku aferu s modelom imena Jitka Pohlodek. Par je puno vremena provodio u njegovoj holivudskoj rezidenciji, no tada je još bio zaljubljen u Lewis pa veza s modelom nije izdržala.

Foto: WireImage / Gwyneth Paltrow i Brad Pitt

Gwyneth Paltrow

Na snimanju filma 'Seven' 1994. godine Brad je upoznao Gwyneth Paltrow s kojom je proveo tri godine, a bili su i zaručeni. Kad se danas prisjeća njihove veze Gwyneth zna reći kako tada još nije bila spremna za brak, a i da je Brda bio predobar za nju.

Jennifer Aniston

Poslije Gwyneth uslijedila je veza s Jennifer Aniston. Par se upoznao na spoju naslijepo koji su im smjestili njihovi agenti. Poslije dvije zajedničke godine zaručili su se, a vjenčali 2000. godine. S problemima u braku susreli su se četiri godine kasnije, a onda je Brda dobio ulogu u filmu 'gospodin i gospođa Smith' i upoznao Angelinu Jolie.

Foto:Getty / Bivši supružnici Brad Pitt i Angelina Jolie 

Angelina Jolie

A Angelinom Jolie Brad je već 2006. čekao prvo dijete, a na kraju ih zajedno imaju šestero, troje bioloških, troje posvojenih. Kad su se napokon vjenčali 2014. godine svi su mislili da će njihova ljubav potrajati zauvijek, no nažalost, kao što znamo, to se neće dogoditi.

Što se tiče Elizabeth McGovern, na setu je ljubljenje uglavnom funkcioniralo, ali u stvarnome životu čini se da nije ušla u Bradov uži izbor.

 

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close