Beč

Bordel u kojem se cijepi: Ideja koju su potakli Balkanci

Lifestyle / Zabava | 16. 10. 2021. u 12:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Priča o bordelu u kojem se može cijepiti protiv korone izrasla je u svjetsku senzaciju zbog gostiju s Balkana, tvrde djelatnici iz Beča za RTL.

Naime, kako izvještava ova televizija, Balkanci su najčešći gosti u bordelu, a najmanje su cijepljeni. Odatle je i nastala ova poslovna ideja.

U tom bordelu se možete cijepiti protiv koronavirusa, i još dobiti vaučer od 30 eura, za masažu, ili što već ne.

Rudi, desna ruka šefa, Bečanin iz Bosne, priča zašto je ovo mjesto specifično.

"Ovo je welness oaza, gdje se čovjek može da opusti. Plati ulaz, dobije friški bademantil. Imamo tu bazen, temp je 26, 27 stepeni, imamo saune. Velike prostore za pričanje, druženje. Djevojke su tu, one dolaze, pod nikakvim pritiskom. Tu su, za sebe rade. Sve što zaradi je njezino. S nama nema ništa, mi smo tu više kao familija neka", kaže Zehrudin Selimović, voditelj smjene.

Ideja da se cijepljenje obavlja baš ovdje, bila je šefova, Rudi je zadužen za logistiku. Iako je ovo klub isključivo za muškarce kada je riječ o cijepljenju i za to su našli rješenje, poseban ulaz za žene i djecu. Prostor na katu je spreman, a svatko tko se cijepi, bit će i nagrađen.

"Balkanci su uvijek neki specifični ljudi, mnogi dođu tu pa tražiš potvrdu i tražiš PCR, on nemaju pa ih se vrati. Sve naše Balkance, svi koji su tu nebitno o naciji i vjeri, od 1.11", našalio se Selimović.

 

Kopirati
Drag cursor here to close