Afera

Bivši ljubavnik supruge Willa Smitha snimio pjesmu o seksu s njom

''Curo, znam da to ne zovemo vezom. Ali i dalje se je*eš sa mnom. Ostavila si svog čovjeka da bi se je*ala sa mnom, samo da mu vratiš.''
Lifestyle / Zabava | 06. 04. 2022. u 18:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

August Alsina, 29-godišnji reper koji je svijetu poznat kao ljubavnik supruge Willa Smitha, snimio je pjesmu o njihovoj aferi.

August Alsina se u pjesmi osvrnuo na "zapetljani odnos" koji je imao s Jadom Pinkett Smith i sad o njemu pišu svi svjetski mediji. Kao da sav metež s dodjele Oscara već nije bio dovoljan, Will Smith bi zbog ovoga mogao biti javno ponižen, prenosi Index.hr

U svom singlu pod naslovom Shake the World, Alsina se naizgled osvrće na aferu koja se dogodila između njega i Jade, a o kojoj je ona rekla da se s reperom "zapetljala".

Stihovi glase: "Definicija zapetljanosti. To je kad se zapetljaš u plahte. Curo, znam da to ne zovemo vezom. Ali i dalje se je*eš sa mnom. Ostavila si svog čovjeka da bi se je*ala sa mnom, samo da mu vratiš. To nije moja cura, ali ja sam dobio ključ od krevetića i od tvog auta", pjeva reper.

Jada je priznala da je bila s mladim reperom i suprugu potanko objasnila zašto je to napravila
Jada je aferu priznala u epizodi Red Table Talka iz 2020. godine u koju je pozvala svog supruga.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Yungin' (@augustalsina)

U emisiji su razgovarali o njezinoj avanturi s mladim reperom koji je bio prijatelj njihovog sina. Razgovor je pun detalja, a supružnici su otkrili da su u vrijeme njezine veze s reperom bili razdvojeni. Jada je u emisiji pričala kako je htjela pomoći reperu i da je i ona sama u to vrijeme bila jako loše.

Htjela sam se osjećati dobro. Predugo se nisam osjećala tako dobro. Htjela sam mu pomoći, a tako pomoći i sebi", rekla je Jada suprugu, a njegov izraz lica nije bio previše sretan.

Na kraju razgovora par je čak zaključio: "Loš brak do kraja života."

Kopirati
Drag cursor here to close