Jens Jeremies

Bivše Bayernova zvijezda pokušala izbjeći kaznu od 100 eura: Bez uspjeha!

Bivši nogometaš, koji se sad bavi savjetničkim poslom za nogometne klubove, poslao je svoju odvjetnicu. Međutim, njegova zastupnica pred sudom nije imala uspjeha...
Lifestyle / Zabava | 05. 07. 2019. u 08:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: picture alliance /  Jens Jeremies

Bivši njemački reprezentativac Jens Jeremies (45) ne želi platiti novčanu kaznu koju mu je policija odredila jer je uhvaćen kako telefonira u vožnji.

Naime, još u travnju 2018. jedna ga je patrola zaustavila u rodnom gradu Görlitzu i pošto je mobitel na uhu, dok si za volanom, strogo zabranjen, nije im preostalo ništa nego mu napisati kaznu.

Jeremies se žalio i u četvrtak je pred nadležnim sudom razmatrana njegova žalba zbog izrečene prekršajne kazne. Bivši nogometaš, koji se sad bavi savjetničkim poslom za nogometne klubove, poslao je svoju odvjetnicu. Međutim, njegova zastupnica pred sudom nije imala uspjeha, kazna je ostala - 100 eura.

"Policijski službenik mogao se pred sudom jasno sjetiti ovog slučaja. Radilo se o kršenju pravila u prometu", kazao je sudac Ralph Rehm, piše Bild.

Inače, Jeremiesu ovo nije prva kazna za prometne prekršaje. On je tijekom 2016. i 2017. godine u tri navrata zbog prekoračenja brzine ostajao bez vozačke dozvole u trajanju od mjesec dana.

U ovome je slučaju želio uštedjeti 100 eura, ali je očito da će morati platiti i kaznu i sve troškove, uključujući i dnevnicu svoje odvjetnice.

Tijekom igračke karijere Jens Jeremies je odigrao 160 utakmica z Bayern, najčešće na mjestu zadnjeg veznog, dok je za Elf nastupio 55 puta.

Kopirati
Drag cursor here to close