Armin Bijedić

Bijedić u Americi postao ''milijunaš''

Bijedić, koji spada u red najtraženijih vokala u našoj zemlji, i u narednom periodu nastupat će u Americi
Lifestyle / Zabava | 21. 11. 2017. u 11:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Armin Bijedić i Elmedin Kadrispahić Eka posljednjih tjedana održali su seriju uspješnih nastupa u Americi. Popularni dvojac družio se sa Bosancima i Hercegovcima u Chicago, St. Louisu, Jacksonvillu...

Video: Armin Bijedić - Snjegovi

Bijedić, koji spada u red najtraženijih vokala u našoj zemlji, i u narednom periodu nastupat će u Americi, a organizatori su zadovoljni posjetima, tako da nije isključeno da on i prve mjesece 2018. godine provede ''preko bare''. Za sada je sigurno da će se za Novu godinu družiti sa Bosancima i Hercegovcima u Atlanti, a ulaznice za ovaj nastup gotovo su rasprodate.

''Zadovoljan sam turnejom. Ovo mi je treći put da pjevam u Americi i sada je mnogo lakše, jer je čovjek stalno na točkovima i u avionu. Lijepo je vidjeti mnoge drage ljude koji prelaze dug put da bi zajedno uživali u mojim pjesmama i nastupima. Kao što sam obećao, zajedno sa Ekom pravim prave derneke za naše ljude i osmjesi na licima i čestitke nakon nastupa su nam najbolji poklon'', kaže Bijedić.

Dok Bijedić puni klubove u Americi, njegova dugoočekivana skladba ''Snjegovi'', koju potpisuje odlični Amil Lojo, postala je hit na Balkanu. Iako zbog odlaska u SAD nije imao priliku za veliku promotivnu kampanju, ''Snjegovi'' polako ali sigurno nalaze put do publike.

Ovaj videozapis je djelo produkcije ''Area 7 Entertainment'', a pjesma do sada na kanalu Youtube ima skoro 900.000 pregleda.

''Još malo pa ću postati milijunaš'', u šali kaže Bijedić.

Kopirati
Drag cursor here to close